zaza26
Fanka BB :)
witam,
ale się wczoraj uśmiałam na tym spotkaniu z kolegami z pracy plotki, ploteczki i kupa śmiechu - było fantastycznie, młody ani babci ani mężowi nie sprawiał problemów, jak wróciłam to już spał, a ja nie mogłam się doczekać kiedy się obudzi
MsMickey Maćku sliczne te wasze córeczki
u nas właśnie wróciła do pracy jedna młoda mama i jej szefowa chcą ją wysłać na tygodniowy wyjazd w sprawach handlowych, ona na to, że karmi piersią, a jej szefowa (prawie 40-letnia bezdzietna Włoszka)- "no to co?"
ale lubię owocowe i świeże nuty zapachowe i bardzo podobają mi się perfumy damskie Jaguara
ale się wczoraj uśmiałam na tym spotkaniu z kolegami z pracy plotki, ploteczki i kupa śmiechu - było fantastycznie, młody ani babci ani mężowi nie sprawiał problemów, jak wróciłam to już spał, a ja nie mogłam się doczekać kiedy się obudzi
przepraszamCzuję się pominięta :-(;-)
widzę, że powinnam się do ciebie uśmiechnąć o naukiMaćku - w domu? LAMPA BŁYSKOWA! niestety....
do zrobienia wyraźnych zdjęć bez flesha potrzeba - lamp studyjnych z parasolami albo mocnego światła słonecznego, albo po prostu światła dziennego mocnego nawet przez chmury lekkie, a niestety w domu nie ma takich warunków. Światło żarówkowe się nie liczy. Im mniej światła tym powinien być dłuższy czas naświetlania, ale im dłuższy czas naświetlania tym bardziej nieruchomo powinien być aparat i fotografowany obiekt. ISO czyli czułość - 400-800 bo jak jest większa, to widać szumy (przebarwienia).
Ja na przykład robiłam zdjęcia akwarium nocnego to ustawiałam czas naświetlania na 8 a czasem 10 sekund (nie 1/8 czy 1/10 sekundy) ale akwarium miało tylko diodę nocną włączoną i w mieszkaniu panowała absolutna ciemność. Widać było ślady jak rybki pływały
W domu jak jest widno, to wystarczy 1-20 a w lato nawet 1/4 czy 1/60 sekundy. Ale teraz na śniegu jak byliśmy to mimo iż były chmury robiłam Monice zdjęcia na 1/250 sekundy.
jak dla mnie Konin OK, kuzynkę mam tam w bursie, to mnie może dziewczyny przenocują;-)Nooo właśnie - a może tam zrobimy czerwcówkowe spotkanie?? Mamy tam fajną bazę rekreacyjną nad jeziorami, mogłabym zająć się załatwieniem zakwaterowania:-)
MsMickey Maćku sliczne te wasze córeczki
hahahaha:-)
Wejdę do fryzjera i powiem: Tnij Kobieto idę na wyprzedaże!
super, że się udało!! a z tą dyskryminacją to straszneno to już po,wszystko ładnie poszło
weszłam na zaplecze
pan pyta co ja mam,więc daje to skierowanie i mówię od razu że z miłą chęcią przyjmę prace ale uprzedzam że mam małe dziecko i karmię piersią no i co pan na to FATALNIE:-) i mi tłumaczy że nie da rady bo za dużo przerw mi się należy itd a ja w duchu uśmiechnięta jupi
napisał na skierowaniu
brak dyspozycyjności z powodu karmienia piersią
tylko z drugiej strony zobaczcie jaka dyskryminacja kobiet które karmią piersią
u nas właśnie wróciła do pracy jedna młoda mama i jej szefowa chcą ją wysłać na tygodniowy wyjazd w sprawach handlowych, ona na to, że karmi piersią, a jej szefowa (prawie 40-letnia bezdzietna Włoszka)- "no to co?"
no nieładnie nas tak zaniedbywać zdrówka dla Was!!!!!!Witajcie,
W końcu znalazłam chwile na bb. Normalnie Was zaniedbalam, rzadko do Was ostatnio zaglądam
A ja chora, ale mnie rozłożyło. Kuba to samo, ma prawie 40 st.goraczki. Mam nadzieje, ze Wojtusia ominie. Nadzieje trzeba mieć zawsze
ja nie używam, bo dla mnie są za drogie, niezmiennie odkąd jestem z moim D używam różowego AddidasaA właśnie baby, kolejne pytanie w ramach poznawania się - jakie perfumy lubicie?
ale lubię owocowe i świeże nuty zapachowe i bardzo podobają mi się perfumy damskie Jaguara