reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wiecie czego najbardziej nie lubię w karmieniu piersią? Noszenia staników do karmienia!!! Kupiłam takie porządne i wydałam na nie fortunę a tu proszę 2 już nie założę bo są za duże, 1 za szeroki i został mi tylko 1 którego najbardziej nie lubię:baffled:. Poza tym nie jest istotne ile który kosztował we wszystkich biust prezentuje się FATALNIE... a w swoje stare się nie mieszczę bo mam ciągle za duże cycki:zawstydzona/y::eek: grrrrrrrrrrr............
No i co ja mam zrobić?
Marzę o tym by się położyć spać bez biustonosza...

Eh to się wygadałam. Nie mogę na chłopa ponarzekać to sobie inny temat znalazłam:sorry:

Josie moje dziecko zasypia w dzień jak nie przy cycku to w bujaczku, ale muszę go kołysać z 10 minut zanim odpłynie a na początku zawodzi a u teściów w łóżeczku turystycznym, które ma bieguny... tak swojego dziecia rozwydrzyłam:tak:

ja nie karmie już ponad 3 miechy , a cyce mi wielgachne pozostały i nie chcą zmaleć :wściekła/y::szok: przez te moje bombałki czuje się jakbym dodatkowo 10 kg więcej miała , choć ich jest i tak za dużo :wściekła/y:

ale kibice fajnie bawią się na narodowym :-D:-D:-D

reklama
hahaha, dzieki:)
Moze opisze na zamknietym, bo ogolnie nie lubie mowic o sobie za duzo. Zyjemy, ze tak powiem poprawnie, ale oddzielnie. ;)

Pisz, pisz... ;-)

Pamka a czemu śpisz w cyckonoszu? :sorry:

Ja też nie lubię staników do karmienia. A "swoich" nie założę, ale nie dlatego że za małe czy duże, tylko po prostu są na fiszbinach i ściskają cycki. I kiedyś mi się po takiej imprezie zastój zrobił :confused2:

No dobra dziewczyny , przyznam sie i zostane bohaterka czerwcowek:-D:-). Tak czytam o Waszych meżach i nocnym wstawaniu i podziale obowiazkow. Otoz ja od poczatku jestem z mala sama. Cale noce i cale dnie. Nie mieszkamy z m razem, tylko sie widuje z dzieckiem, pogada do niej, zabierze na spacer i to wszystko. Mamy skomplikowana sytuacje, ale ja tak pragnelam dziecka, ze uwierzcie ani razu nie bylo mi ciezko, nie wiem skad biore sily. Organizm i ludzka psychika jednak jest wielka zagadka.

dzielna kobietka;-)

Siostra właśnie wysłała mi smsa że ledwo się przeprowadzilam do stolicy a tu drenaż na narodowym ginie i żebym go oddala bo wstyd:p :p:p
Munka a w jakiej okolicy mieszkasz?

Dolny Mokotów (Stegny)

aaaaa no i ja też nie zamierzam Was opuszczać. Na FB wpadam i wypadam, czasem coś napiszę, ale tu mi się bardziej podoba:-D

Ja też już zmęczona jestem spaniem w stanikach, choć prawie nie czuję tych, które mam. Mnie wkurzają te wkładki laktacyjne...bllee

a moj juz smoczka nie chce w ogole ani w dzien ani w nocy. a wyprobowalam wszystkie mozliwe, od kiedy zaczal wszystko brac do buzi to mu smoczek przestal pasowac :/

a z tym zasypianiem to wlasnie sie zastanawiam czy w lezaczek z wibracjami nie zainwestowac, sa takie chyba bright starts do 18kg. ale jak mu to nie przypasuje? on ogolnie nie moze usiedziec zbyt dlugo w jednym miejscu..

Ja czasem usypiam na leżaczku, czasem w wózku - generalnie zawsze jest ciężko bo on się sam rozbudza - walczy ze snem, staram się wyczuć najlepszy moment i najlepszą metodę, ale już dawno się poddałam jeśłi chodzi o zasypianie samemu - albo chociaż bez krzyku.

P.S. Na temat in vitro udzieliłam mam nadzieję wyczerpującej odpowiedz na odpowiednim wątku.

Aga, a nie budzi Ci sie w nocy jak mu smoczek wypadnie? I czemu akurat do roczku, a nie krocej/ dluzej?
Minimum roku jak będzie chciał oczywiście, a w nocy śpi obok mnie więc nie jest źle, ale zazwyczaj jak zje to go wypluwa w nocy.

Wiecie czego najbardziej nie lubię w karmieniu piersią? Noszenia staników do karmienia!!! Kupiłam takie porządne i wydałam na nie fortunę a tu proszę 2 już nie założę bo są za duże, 1 za szeroki i został mi tylko 1 którego najbardziej nie lubię:baffled:. Poza tym nie jest istotne ile który kosztował we wszystkich biust prezentuje się FATALNIE... a w swoje stare się nie mieszczę bo mam ciągle za duże cycki:zawstydzona/y::eek: grrrrrrrrrrr............
No i co ja mam zrobić?
Marzę o tym by się położyć spać bez biustonosza...
Mam to samo :/ już 5 biustonoszy mam i żaden się nie sprawdził tak jak powinien, ale w sumie ja miałam już przed ciążą wielkie piersiii więc ciężo taki ciężar utrzymać.

Aga- dziele się z Toba miejscem na podium :-)
:)

Już wiem jaka mnie noc czeka- Dzieć zasnął o 19:30 a już zdążył się 2! razy obudzić. Już się czuję zmęczona...
Wkładki też mnie wkurzają!

reklama
Do góry