reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No właśnie, czemu Cię tam nie ma, hę? :eek:

A ja nie oglądam tych zdjęć, no way! :crazy:

edek: co do spania w staniku i wkładek, to ja nie używam (matko, nie zasnęłabym w staniku!). Jak coś mi się "uleje" ;) to zmieniam koszulkę i już.

oj...ja to bym się zalała chyba. Może teraz już nie aż tak, ale wcześniej to na pewno.

A ja sobie spróbuję wkładek, które polecacie.

reklama
Hejka
moja mała już śpiocha

Wiecie czego najbardziej nie lubię w karmieniu piersią? Noszenia staników do karmienia

Oj, ja też :tak:

Iwon to powinnaś się cieszyć, ja z Hippa dostałam dwie saszetki mleczka i tyle więc ty w porównaniu ze mną dostałaś mega pakę ;-)

Ja też dziś dałam pierwszy raz marcheweczkę i zareagowała na nią pluciem. Nie wiem czy łyżeczkę zjadła, a jakie kwaśne minki robiła, szkoda że nie mam aparatu takiego co robi szybciutko zdjęcia bo mam taki zwykły który nie uwiecznił tych minek a bardzo żałuję. No nic jutro zrobię podejście numer 2 :tak:

Rysica super że Eska Rock przyzwyczaiła się do waszej obecności widać że dacie się lubić :-)

Aga sorki ale ja tego nie bedę oglądała bo mi się będą śniły w nocy te obrazy

Nie wiem czemu tak szybciutko chcecie pozbywać się smoczusia ja jeszcze tego nie zamierzam robić a podaję jej tylko do zasypania

Veritka gratuluję pierwszego ząbka oraz sorki nie pamiętam której "prawie ząbka".

Addiena podziwiam

Josie powodzonka w usypianiu małego w dzień

To tyle zapamiętałam, idę myju myju i spać, dobrej nocki

Rysica, chyba Maćku jako moderator ma taką możliwość?

Ja myślę, że wszystkie które tutaj są mogą już być spokojnie na zamkniętym :sorry:

No ja właśnie nie oglądam, bo chcę się wyspać dzisiaj ;)

Waris miałaś nic nie dawać małej, tylko mleczko :-p

Rysica nikt Cie nie zaprosi sama musisz podanie napisać;-) Jak masz słabe nerwy to może sobie daruj albo poczekaj do rana z oglądaniem tego

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
znajdziemy wspólnie kogoś innego do obgadywania ;P
napiszę do Maćku podanie ;) ma ktoś wzór podania ?? :-p

a co do zdjęć - rano nie obejrzę, żeby Szymek przez przypadek nie zobaczył... chyba sobie daruję ;)
Chociaż "Kości" oglądam bez problemu... ciężki orzech do zgryzienia ;P

Do góry