reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witam się wieczorowo :-)
ja też się nigdzie nie wybieram chociaż ostatnio nawet na bb nie mam czasu :eek: ostatnie wieczory były ciężkie bo Misia nie chciała spać więc jak już usypiała to byłam totalnie padnięta :sorry:

josie ja pisałam ostatnio o zbawiennym wpływie huśtawki graco sweetpeace na moją Misię :tak: usypia i śpi pięknie nawet 2,5h

reklama
Zdjęć nie zamierzam oglądać bo własnie zjadłam lody z dbam o dobre trawienie :) szczegolnie lodów o 22 :p

A odczucia co do staników i wkładek mam jak wy. Zwłaszcza wkładek. Nienawidzę ich z całego serca. Są niewygodne, zwijaja mi się, odklejaja a na dodatek w nocy zdarza się ze się odwrócą strona z klejem do cycka. Śpię w stanikach sportowych więc całkiem wygodnie by było - gdyby nie te wkładki... A testowała któraś z was wielorazowe??

Widziałyście to, ale tylko dla tych o mocnych nerwach- zdjęcia, ze smoleńska :(
translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fgorojanin-iz-b.livejournal.com%2F55983.html
Tam na dole otwierać Фото 1
, 2 i tak dalej.

Agaundpestka - ja bym zobaczyła, jeśli nie ma tam TWARZY, bo zmasakrowane zwłoki nie robią na mnie wrażenia pod warunkiem, że nie ma tam twarzy...

ja uzywam tylko wkladek johnsons baby/penaten i sa super.wszystkie inne wlasnie sa za duze zwijaja sie i poca. ale ogolnie ostatnio mam coraz mniej mleka i juz chyba nie potrzebuje wkladek...

kasia moi znajomi tez pozyczyli taka od sasiadow i sobie chwala, no ale tyle za hustawke to nie dam :) mam nadzieje ze te wibracje w tanszych tez sa ok.. jak jutro sie nie poprawi pogoda to skocze z malym do smyka w ramach spaceru i przetestuje na zywym organizmie :-D:-D

Rysica sa twarze :szok: okopne

Zdjęć nie zamierzam oglądać bo własnie zjadłam lody z dbam o dobre trawienie :) szczegolnie lodów o 22 :p

A odczucia co do staników i wkładek mam jak wy. Zwłaszcza wkładek. Nienawidzę ich z całego serca. Są niewygodne, zwijaja mi się, odklejaja a na dodatek w nocy zdarza się ze się odwrócą strona z klejem do cycka. Śpię w stanikach sportowych więc całkiem wygodnie by było - gdyby nie te wkładki... A testowała któraś z was wielorazowe??

ja tez tylko w sportowych. Myślałam o tych wielorazowych, ale na myśleniu się kończyło:-)

Ja lubię te z babyOno

no...zdjęcia masakryczne. Ja byłam na sekcji zwłok, operacjach i miałam ćwiczenia z anatomii, więc w sumie mnie to nie rusza...

Ostatnia edycja:
Zamkniętym??
to ja o czymś nie wiem??

No właśnie, czemu Cię tam nie ma, hę? :eek:

A ja nie oglądam tych zdjęć, no way! :crazy:

edek: co do spania w staniku i wkładek, to ja nie używam (matko, nie zasnęłabym w staniku!). Jak coś mi się "uleje" ;) to zmieniam koszulkę i już.

Ostatnia edycja:
reklama
Tłumacz google trochę przetłumaczył :szok: Zdjęcia koszmar:szok::szok:
*************** link bo ja musiałam kombinować by znaleźć.
No to mam nockę z głowy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry