reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.

ja też:-)

Moja zasypia ze smokiem, ale jak jej wypadnie to się nie budzi. W ciągu nocy jak ją karmię to potem smoka nie potrzebuje bo zasypia bez.

Co do mężów to ja na szczęście nie narzekam, bo mój rozumie to, że moje siedzenie w domu z dzieckiem to pewien rodzaj pracy. Pomaga mi kiedy może i nie robi żadnych wyrzutów...uufff... On po prostu wie, że ciężko by miał ze mną gdyby było inaczej:cool2::cool2:

Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.

To ful-wypas przesyłka :) my zwykłą plastikową łyżeczkę tylko.

Kurcze jutro mamy szczepienie, a moją mamuśkę przeziębienie bierze i nie wiem co robić hmm.
A i Was na pewno nie zostawię na fb czasami coś napiszę, ale zdecydowanie wolę bb :)

Aga, a nie budzi Ci sie w nocy jak mu smoczek wypadnie? I czemu akurat do roczku, a nie krocej/ dluzej?

Addiena podziwiam :)

Ostatnia edycja:
No dobra dziewczyny , przyznam sie i zostane bohaterka czerwcowek:-D:-). Tak czytam o Waszych meżach i nocnym wstawaniu i podziale obowiazkow. Otoz ja od poczatku jestem z mala sama. Cale noce i cale dnie. Nie mieszkamy z m razem, tylko sie widuje z dzieckiem, pogada do niej, zabierze na spacer i to wszystko. Mamy skomplikowana sytuacje, ale ja tak pragnelam dziecka, ze uwierzcie ani razu nie bylo mi ciezko, nie wiem skad biore sily. Organizm i ludzka psychika jednak jest wielka zagadka.
:):):) jak ja to znam, tylko mi małego nikt na spacery nie chce brać :D bo bez mamy jest krzyk.

Wiecie czego najbardziej nie lubię w karmieniu piersią? Noszenia staników do karmienia!!! Kupiłam takie porządne i wydałam na nie fortunę a tu proszę 2 już nie założę bo są za duże, 1 za szeroki i został mi tylko 1 którego najbardziej nie lubię:baffled:. Poza tym nie jest istotne ile który kosztował we wszystkich biust prezentuje się FATALNIE... a w swoje stare się nie mieszczę bo mam ciągle za duże cycki:zawstydzona/y::eek: grrrrrrrrrrr............
No i co ja mam zrobić?
Marzę o tym by się położyć spać bez biustonosza...

Eh to się wygadałam. Nie mogę na chłopa ponarzekać to sobie inny temat znalazłam:sorry:

Josie moje dziecko zasypia w dzień jak nie przy cycku to w bujaczku, ale muszę go kołysać z 10 minut zanim odpłynie a na początku zawodzi a u teściów w łóżeczku turystycznym, które ma bieguny... tak swojego dziecia rozwydrzyłam:tak:

Dziewczyny u mnie podobny motyw kłótni z chłopem, od niedzieli ciche dni, niby coś tam się zaczynamy odzywać, ale dokucza mi i nie mam ochoty z nim gadać :confused2:. On zawsze jest niewinny, taa :sorry:. A z tym budzeniem w nocy to mój jak mąż Iwony, twierdzi, że go budzi, a jak karmię Lenkę to chrapie w najlepsze (no dobra, ostatnio gadał ze mną przez sen o tym co mam zrobić w jego pracy:laugh2:) :sorry:

josie
a spróbuj w wózku go pobujać, na moją zawsze działa jak ma problem z zaśnięciem. Włożę ją, dwa razy poruszam i już śpi :happy:

Pamka skąd ja to znam, ostatnio musiałam kupić nowy, bo te które na początku były dobre zrobiły się za duże, a stare wciąż za małe. Ciekawe czy w ogóle uda mi się w nie wejść, bo 3rozmiary poszłam w górę :sorry:

Moja córeczka dziś grzeczniutka, oj żeby tak codziennie było :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
a moj juz smoczka nie chce w ogole ani w dzien ani w nocy. a wyprobowalam wszystkie mozliwe, od kiedy zaczal wszystko brac do buzi to mu smoczek przestal pasowac :/

a z tym zasypianiem to wlasnie sie zastanawiam czy w lezaczek z wibracjami nie zainwestowac, sa takie chyba bright starts do 18kg. ale jak mu to nie przypasuje? on ogolnie nie moze usiedziec zbyt dlugo w jednym miejscu..

Ostatnia edycja:
Do góry