reklama
Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.
ja też:-)
Moja zasypia ze smokiem, ale jak jej wypadnie to się nie budzi. W ciągu nocy jak ją karmię to potem smoka nie potrzebuje bo zasypia bez.
Co do mężów to ja na szczęście nie narzekam, bo mój rozumie to, że moje siedzenie w domu z dzieckiem to pewien rodzaj pracy. Pomaga mi kiedy może i nie robi żadnych wyrzutów...uufff... On po prostu wie, że ciężko by miał ze mną gdyby było inaczej
Niespodzianka
Fanka BB :)
Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.
To ful-wypas przesyłka my zwykłą plastikową łyżeczkę tylko.
Kurcze jutro mamy szczepienie, a moją mamuśkę przeziębienie bierze i nie wiem co robić hmm.
A i Was na pewno nie zostawię na fb czasami coś napiszę, ale zdecydowanie wolę bb
Aga, a nie budzi Ci sie w nocy jak mu smoczek wypadnie? I czemu akurat do roczku, a nie krocej/ dluzej?
Addiena podziwiam
Ostatnia edycja:
agaundpestka
jak ja to znam, tylko mi małego nikt na spacery nie chce brać bo bez mamy jest krzyk.No dobra dziewczyny , przyznam sie i zostane bohaterka czerwcowek:-). Tak czytam o Waszych meżach i nocnym wstawaniu i podziale obowiazkow. Otoz ja od poczatku jestem z mala sama. Cale noce i cale dnie. Nie mieszkamy z m razem, tylko sie widuje z dzieckiem, pogada do niej, zabierze na spacer i to wszystko. Mamy skomplikowana sytuacje, ale ja tak pragnelam dziecka, ze uwierzcie ani razu nie bylo mi ciezko, nie wiem skad biore sily. Organizm i ludzka psychika jednak jest wielka zagadka.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Addiena no to szacun A napiszesz coś więcej? Teraz nas ciekawość będzie zżerać
hahaha, dzieki
Moze opisze na zamknietym, bo ogolnie nie lubie mowic o sobie za duzo. Zyjemy, ze tak powiem poprawnie, ale oddzielnie.
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Wiecie czego najbardziej nie lubię w karmieniu piersią? Noszenia staników do karmienia!!! Kupiłam takie porządne i wydałam na nie fortunę a tu proszę 2 już nie założę bo są za duże, 1 za szeroki i został mi tylko 1 którego najbardziej nie lubię. Poza tym nie jest istotne ile który kosztował we wszystkich biust prezentuje się FATALNIE... a w swoje stare się nie mieszczę bo mam ciągle za duże cycki grrrrrrrrrrr............
No i co ja mam zrobić?
Marzę o tym by się położyć spać bez biustonosza...
Eh to się wygadałam. Nie mogę na chłopa ponarzekać to sobie inny temat znalazłam
Josie moje dziecko zasypia w dzień jak nie przy cycku to w bujaczku, ale muszę go kołysać z 10 minut zanim odpłynie a na początku zawodzi a u teściów w łóżeczku turystycznym, które ma bieguny... tak swojego dziecia rozwydrzyłam
No i co ja mam zrobić?
Marzę o tym by się położyć spać bez biustonosza...
Eh to się wygadałam. Nie mogę na chłopa ponarzekać to sobie inny temat znalazłam
Josie moje dziecko zasypia w dzień jak nie przy cycku to w bujaczku, ale muszę go kołysać z 10 minut zanim odpłynie a na początku zawodzi a u teściów w łóżeczku turystycznym, które ma bieguny... tak swojego dziecia rozwydrzyłam
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
jak ja to znam, tylko mi małego nikt na spacery nie chce brać bo bez mamy jest krzyk.
Moja coreczka akurat moze spacerowac z kimkolwiek, byle byla na powietrzu, ale poza tym wszystko robie przy niej sama.
Aga- dziele się z Toba miejscem na podium :-)
claudette
Dziewczyny u mnie podobny motyw kłótni z chłopem, od niedzieli ciche dni, niby coś tam się zaczynamy odzywać, ale dokucza mi i nie mam ochoty z nim gadać . On zawsze jest niewinny, taa . A z tym budzeniem w nocy to mój jak mąż Iwony, twierdzi, że go budzi, a jak karmię Lenkę to chrapie w najlepsze (no dobra, ostatnio gadał ze mną przez sen o tym co mam zrobić w jego pracy)
josie a spróbuj w wózku go pobujać, na moją zawsze działa jak ma problem z zaśnięciem. Włożę ją, dwa razy poruszam i już śpi
Pamka skąd ja to znam, ostatnio musiałam kupić nowy, bo te które na początku były dobre zrobiły się za duże, a stare wciąż za małe. Ciekawe czy w ogóle uda mi się w nie wejść, bo 3rozmiary poszłam w górę
Moja córeczka dziś grzeczniutka, oj żeby tak codziennie było
josie a spróbuj w wózku go pobujać, na moją zawsze działa jak ma problem z zaśnięciem. Włożę ją, dwa razy poruszam i już śpi
Pamka skąd ja to znam, ostatnio musiałam kupić nowy, bo te które na początku były dobre zrobiły się za duże, a stare wciąż za małe. Ciekawe czy w ogóle uda mi się w nie wejść, bo 3rozmiary poszłam w górę
Moja córeczka dziś grzeczniutka, oj żeby tak codziennie było
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Widziałyście to, ale tylko dla tych o mocnych nerwach- zdjęcia, ze smoleńska
translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fgorojanin-iz-b.livejournal.com%2F55983.html
Tam na dole otwierać Фото 1, 2 i tak dalej.
translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fgorojanin-iz-b.livejournal.com%2F55983.html
Tam na dole otwierać Фото 1, 2 i tak dalej.
reklama
a moj juz smoczka nie chce w ogole ani w dzien ani w nocy. a wyprobowalam wszystkie mozliwe, od kiedy zaczal wszystko brac do buzi to mu smoczek przestal pasowac :/
a z tym zasypianiem to wlasnie sie zastanawiam czy w lezaczek z wibracjami nie zainwestowac, sa takie chyba bright starts do 18kg. ale jak mu to nie przypasuje? on ogolnie nie moze usiedziec zbyt dlugo w jednym miejscu..
a z tym zasypianiem to wlasnie sie zastanawiam czy w lezaczek z wibracjami nie zainwestowac, sa takie chyba bright starts do 18kg. ale jak mu to nie przypasuje? on ogolnie nie moze usiedziec zbyt dlugo w jednym miejscu..
Ostatnia edycja: