alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam serdecznie jestem nowa i chciałabym dołączyc do Was....jestem mamą 3,5 miesiecznej Natalki...staraliśmy sie o nia 6 lat...
Witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie jestem nowa i chciałabym dołączyc do Was....jestem mamą 3,5 miesiecznej Natalki...staraliśmy sie o nia 6 lat...
Ile w ciągu doby przesypiają Wasze maluchy?
A jeszcze powiedzcie mi jak to jest z tym ubieraniem maluszków zimą - jak się założy kombinezon to później trzeba jeszcze czymś przykryć? Albo włożyć do śpiworka? Czy jak śpiworek to już bez kombinezonu? Zupełnie zielona w tej kwestii jestem
Ale śpiworek muszę kupić bankowo, bo wózek mam od siostry i nie dała mi tej nakładki (?) na gondolę
Maćku w zimie nasze dzieci już raczej nie będą jeździły w gondoli - mój Kornel jest z lipca i tak w okolicach listopada przekładałam go już do spacerówki. Wtedy ubierałam go w kombinezon i zakrywałam dodatkowo kocykiem i pokrowcem od wózka. Więc jeśli nie masz tej "nakładki" to faktycznie chyba lepiej kupić śpiworek. Fakt, że kombinezon jest ciepły, ale dziecko jest przecież w bezruchu więc bardziej marznie od nas.
a moze jakis skok rozwojowy ma ?Klusia trzymam kciuki za malutka &&&&
Kamcia wita
Melduje sie, ze zyje. Choc ledwo. Mlody od trzech nocy budzi sie o 1 i spiewa sobie dwie godzinki, albo placze i kweka. Ja padam na pysk ;/
a moze jakis skok rozwojowy ma ?