Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczyny to dzis mija rok jak istnieje watek?!
Happy birthday ;-)
Młodak współczuję, że znowu masz pod górkę. Jesteś pewna, że ten nastrój męża to przez teściową? Myślisz, że przyszła i coś mu nagadała na Ciebie? Pytałaś o co się obraził? Może powód jest inny, spytaj..
Iwon moze wczesniejszy kryzys laktacyjny... obstawiam ze moze byc glodny, moj tez tak mial ze butle wciagnal 120 za godzine 50 wody i o co chodzi... zwiekszylam porcje mleka i teraz pluje woda po dwoch godzinach... byl glodny
Myślisz? Zobaczymy, dzisiaj drugi dzień, a kryzysy nie trwają dłużej, jak trzy dni.
No widzisz, Ty możesz dać więcej mleka, a ja nic nie zrobię, tyle co w cyckach musi mu wystarczyć ;-) Mogłabym mu ewentualnie dać z dwóch piersi, ale nie chcę znowu sobie nabałaganić, boję się że znów zacznie byle jak opróżniać i zrobią mi się zastoje. Sama nie wiem, co robić...
Dziewczyny czy któraś z Was pozwala dziecku wypić więcej herbatki, niż "przepisowo" (czyli tyle ile wynosi jednorazowa porcja mleka)? Pytam, bo mój dziś wypił chyba ze 150, wcześniej nie lubił, więc dla mnie to nowa sprawa..
Dzisiaj powyciągalam z szafki wszystkie ciuszki na 68, bo już w nie włazi, a mam dużo fajnych na jesień I zabawki od 3m+ Aż trudno uwierzyć, że moje dziecię zaraz skończy trzy miechy
Ostatnia edycja: