reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

carla no pewnie ze pamietamy :)

mlodak to zdrowko bo ja tez winko popijam, moj idzie do kina wlasnie.

jasiek tez dzis mega grzeczny, rano spal do 12, pozniej ladnie sie bawil, na ogrodzie spal od 14 do 17, a po kapieli zasnal w sekunde. super :D

reklama
Dziękuję za pamięć...
Gkvip właśnie czytałam o Twoim porodzie...na głos...do męża...dzielna jesteś!!!!
My chrzcimy się w niedzielę...i ja cała w stresie...bo (to też powód naszych nieobecności) Matylda do grzecznych dzieci nie należy niestety :/ Drze się jakby Ją ktos ze skóry obdzierał...jak dla mnie bez powodu czasem :/

Josie, Mloda robimy impreze na bb ;) Kto sie przylacza?

Aga 7 zl to super cena! Jaki kolor? Ja dostalam buciki tej firmy, ale mi szkoda mlodego i ich pewnie nie zaloze. Nie chce stopy deformowac.

Josie, Mloda robimy impreze na bb ;) Kto sie przylacza?

Aga 7 zl to super cena! Jaki kolor? Ja dostalam buciki tej firmy, ale mi szkoda mlodego i ich pewnie nie zaloze. Nie chce stopy deformowac.

Robimy!!! Chociaż ja to powinnam już raczej zakończyć bo z deka ciepła już jestem...... ciekawe kto do młodego w nocy wstanie :szok: bo ja już ledwo na oczy widzę. Ale co mi z zycia zostało w sumie - nie rozmawiam cały dzień tylko gugam do dziecka, seksu uprawiać nie mogę bo jestem po zabiegu (że nie mam z kim to już inna sprawa), więc chociaż sobie porządnie wypiję. I co ja zresztą poradzę na to że tak czerwone winko lubię.......

josie - oto link do czapeczki czapeczka chłopczyk daszek biel(sweterki MAŁGOSI (2620827910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

gkvip - dopiero przeczytałam opis Twojego porodu i szok po prostu. Łzy mam w oczach normalnie.

edek - Szymek też jeszcze nie przekręca się na brzuch, najdalej na boczek mu się udaje na razie.
Dzisiaj ślicznie bawił się swoimi rączkami cały dzień, nawet ulubiona zabawka go nie zainteresowała ani razu. Oczywiście po kilku minutach zabawy obie łapki lądowały w buzi, ale i tak uważam to za sukces.
Za zabawkami wodzi wzrokiem, jak coś leży obok to tak jakby próbuje złapać i macha rączką obok niestety....
Natomiast zabawki wiszące na leżaczkiem są na wysokości jego rączek i już pięknie je łapie i trzyma od jakiegoś tygodnia conajmniej.

Ostatnia edycja:
Carla- :)

No to ja tez sie pochwale, moj Julcinka to chybadzis od waszych wszystkie krzyki i wrzaski przejal ;)
Tak ladnie zaczal, po 13 juz mu szlo gorzej a po 17 to juz terror hhihi
do tego dzis wlozylam muspiocha a nie body do spania a do tej pory robilam to kilka razy i delikatnie mowiac nie spodobalo mu sie... Szybko w poplochu sciagalismy a maly tak sie zanosil ze z nerwow zwymiotowal, usnal po 1,5 godzinie u mmie na rekach, plecy mi siadly , teraz Julcio zwyciezca lezy rozkraczony na stodku naszego lozka a ja padlM kolo niego i sie zastanawiam kto mnie pod prysznic zawlecze :(

Mlodak- nie zazdroszcze, ja plomienna jestem i dziada bym chyba po scianacj rozstawila! A mowi sie ze to baby humorzaste sa grrrrr
moj tez taki troche mamusi synek, ale poki co ja wygrywam, bo to nSza rodzina i nic tesciowej do tego
kazdy ma swoja role w zyciu na kazdym etapie i tyle
a moja niestety tez ostatnio z wiekiem zaczyna sie wcinac :(

Iwon moze byc! Nawet soczek moze byc :)

Mloda K ja tez juz taka usmiechnieta siedze :D Musialam sie odstresowac :sorry2: Tez caly dzien gugam do dziecka, to moze chociaz doroslego trunku na wieczor sie napije. A z seksu tez pewnie nici... Swoja droga to czas na depilacje :zawstydzona/y:

reklama
esperanza ja wlasnie namawiam meza zeby na fuerteventure sie wybrac zima z malym :) mysle ze wiekiem bedzie jeszcze na tyle malo absorbujacy ze sobie nawet odpoczniemy troche :)
My jedziemy bez malej. Bedzie miec juz pol roczku, przejdzie na butelke i zostawiamy ja z moimi rodzicami. Jedziemy na taki wyjazd , ze sporo czasu spędzimy na statku i w podrózy więc z dzieckiem to nie bardzo. Pewnie będę tęsknić, ale to w końcu tylko tydzień a moim rodzicom ufam zupełnie, ze małej krzywda się nie stanie

Robimy!!! Chociaż ja to powinnam już raczej zakończyć bo z deka ciepła już jestem...... ciekawe kto do młodego w nocy wstanie :szok: bo ja już ledwo na oczy widzę. Ale co mi z zycia zostało w sumie - nie rozmawiam cały dzień tylko gugam do dziecka, seksu uprawiać nie mogę bo jestem po zabiegu (że nie mam z kim to już inna sprawa), więc chociaż sobie porządnie wypiję. I co ja zresztą poradzę na to że tak czerwone winko lubię.......

josie - oto link do czapeczki czapeczka chłopczyk daszek biel(sweterki MAŁGOSI (2620827910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

gkvip - dopiero przeczytałam opis Twojego porodu i szok po prostu. Łzy mam w oczach normalnie.
Ehhh tęsknie za starym seksem. Teraz jestesmy tak zaobsorbowani dzieckiem, ze to nie to samo i żadko:szok:Poza tym, ja jakos nadal nie mam dużego ciśnienia. Te hormony mi trochę namieszały w organiźmie.....No ale myslę, ze to przejściowe

Do góry