niezapominajka123
Fanka BB :)
Ja byłam w Anglii rok czasu no i po tym roku wracałam do polski autobusem i cała drogę nadawałam co bym zjadła i co mi mama na powitanie gotuje;D efektem czego ja na dworcu jak wysiadłam to minęłam się z mama i ona u kierowcow mojego autobusu mnie szukała;D a oni do niej :" a ugotowała pani córca zupe szczawiową, sałatkę jarzynową i swojską wędlinkę, jak tak to córka poszła do głównego wyjścia;D" Myślałam, że zdechnę jak mi opowiadała mamaGKVIP, no Kochana! wypas kombinezonik słodziacki!
Jedziesz do Polski na kilka tygodni i jestem ciekawa jakie sobie przyjemnosci zafundujesz, w sensie za czym tak na codzien teskinisz/czego Ci brakuje bedac w szkocji? chlebek? ser biały? nie mam nikogo z rodziny ani znajomych za granicą i zawsze mnie ciekawiło, za czym sie teskni bedac daleko...
Pewnie tez w Polsce mniej deszczowo...no ale na to nikt nie ma wpływu i nie da sie tego nadrobic.
A mi pierwszy i drugi (z myszką miki)
Mamina ekstra czapa, podziwiam Cię, że tak siedzisz i dziergasz, chyba dzisiaj mało takich dziewczyn.
Nanu gratuluję pięknych wyników! Zaglądaj do nas i pisz na bieżąco :-)
Zaza trudno uwierzyć w ten brak złości, mój jak się wnerwi, to nie da się tego nie zauważyć Od razu zmienia się rodzaj jego płaczu.
Julkowi zrobiła się ciemieniucha Trochę późno, bo najcześciej ten problem dotyczy raczej noworodków, ale cóż, walczymy. Dzisiaj nasmarowałam go przed kąpielą oliwką, M. umył mu głowę szamponem, wyczesałam i nasmarowałam nawilżającym emolium. Zobaczymy jutro czy będzie poprawa.
Iwon my z ciemieniucha walczymy już prawie 3 tygodnie
Jeśi chodzi o ciemieniuchę to naprawdę nie zdrapujcie....to tylo wygląda, że to tak łatwo...ewentualnie tylko to co już odstało i jest na włoskach a nie na skórze..ja walczyłam z ciemieniuchą od samego urodzenia...od niedawna mam spokój. Ciemieniucha nie schodzi łatwo i szybko. Tymbardziej jesli dziecko jak mój piotrus ma dużo włosków. Ja non stop smarowałam oliwką i szczesywałam. Najbardziej pomagało jak po kąpaniu smarowałam oliwką, trochę poczesałam i wkładałam czapeczkę( czapeczks jest niezbędna nie wystarczy naoliwkować) i szczesywałam dopiero rano. Oliwka mmusi miec czas. I tak w kolo panie macieju. PomogłoA na głowie naprawdę był jeden wielki strup...