agaundpestka
Fanka BB :)
Powodzenia i trzymam kciuki i jestem jeszcze bardziej ciekawa co i jak, bo mamy ten sam terminIdę dziewczyny na 18:30 na wizytę - trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia i trzymam kciuki i jestem jeszcze bardziej ciekawa co i jak, bo mamy ten sam terminIdę dziewczyny na 18:30 na wizytę - trzymajcie kciuki
dobrze powiedziane, ja tez 3 wymienione czynnosci popelniam, choć dziś zaczęłam sie oczywiście martwić, bo ani wymiotow, ani mdłości u mnie nie ma, ech - szkoda ze jeszcze 3 tygodnie do wizyty.Prosze tu sobie nie wkrecac baby, glisny piard czy kichniecie nie powoduje poronien. To wady genetyczne i inne ciulstwa na ktore nie mamy wplywu. Ja tam sie bzykam do konca, cisne kupy i cwicze. Co ma byc to bedzie kochane
Gratuluję!witam
jestem po pierwszej wizycie u gina ..... widziałam maleństwo i słyszałam serducho - pomyślałam wtedy że nic innego w tej chwili się nie liczy :-) zajebiste uczucie.
Hej jestem tu nowa i z wielkim uśmiechem rejestruję się jako czerwcowa mamusia 2012 liczac od czasu ostatniej miesiaczki termin mam na 19 czerwca:-)
Waris-
Dzisiaj także dla mnie dzień do zapomnienia, co prawda u mnie wszystko ok, ale właśnie dowiedziałam sie, ze u mojej siostry, ktora dzielnie walczy z in vitro, raczej nie doszło do zapłodnienia zarodków, wiec nie udalo sie nic
Mówiła mi, ze sie nie nastawia, ale łatwo mówić, teraz rozpacza a ja, daleko, nawet nie mogę z nią byc
Witam
Już po USG. 7 tydz 2 d z USG 1,12 cm i serducho bije 155. Ponoć wszystko ok.Ciąża idealnie umiejscowiona. Bardzo się cieszę.Ile wasze Fasolki miały w tym tyg i jaka czynność serca miały?
Mój w 6t3d mial 7,5 mm.
Ehhh mnie od wczorajszego omdlenia tez juz nie mdli.... nie boli brzuch.... apetytu tez juz takiego nie mam.... moze to omdlenie to byl znak czegos zlego ( Jak widac nawet jak sie nie krwawi i czlowiek mysli ze jest ok... to wcale nie musi byc ok....
Ja dopiero parę dni temu zaczęłam odczuwać napięcie w piersiach, także chyba nie ma czym się martwić. Jeśli chodzi o moje wymioty to pocieszam się faktem, że wyczytałam gdzieś, że jak przyszła mama tak źle się czuję tzn że ciąża jest dobrze podtrzymana. Mamą będę pierwszy raz i strasznie to wszystko przeżywam.Co myślicie?
przepraszam Cię bardzo, ale szczerze mówiąc rozzłościła mnie Twoja wypowiedź...że niby co Ci, którzy wiecej zarabiają i stać na wyprawkę nie powinni dostawac becikowego? Przeciez ludzie bogatsi płacą dużo większe podatki niż ludzie biedni- dlaczego ich dyskryminować?Nie żyjemy w socjaliźmie, żeby bogatym tylko zabierać, a biednym dawać.
Podatek od 10 000 to 1900 zł od 1000 to 190 zł także róznica kolosalna i to co miesiąc.rocznie to już róznica kilkunastu tysięcy....
ale napisalas wyraźnie:,,ustawa to było badziewie straszne, bez rozgraniczenia na biednych i bogatych, mam znajome, które za becikowe kupowały sobie nową wypasioną lampę albo buty za kilkaset złotych..." a ja sie pytam i co z tego? Jesli płacą podatki to mają prawo wydać becikowe na co chcą, bo przycniaja się do rozwoju tego Państwa i tak w większym stopniu niż ludzie biedni, bo płacą własnie większe podatki, za które buduje się drogi , przedszkola, szkoły itd, z których w równym stopniu korzystają i biedni i bez bogaci bez rozgraniczania , kto więcej dał....rozumiem,ze byłabys oburzona, gdyby matka zamiast dziecku wózka kupila sobie lampe czy buty.........
Prosze tu sobie nie wkrecac baby, glisny piard czy kichniecie nie powoduje poronien. To wady genetyczne i inne ciulstwa na ktore nie mamy wplywu. Ja tam sie bzykam do konca, cisne kupy i cwicze. Co ma byc to bedzie kochane