reklama
Yousta
Zaangażowana w BB
, w moich witaminkach, ktore biorę jest nawet żurawina, właśnie sobie przypomniałam...Ja za żurawiną nie przepadam dlatego łykam żurawit lub urinal
Asik jak wszystko w porządku to można latac
ja w 1 ciąży w 1 trymestrze 2 razy leciałam bo musiałam, nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś się może stać. Teraz też jestem takiej myśli Z Kuba bardzo dobrze zniosłam loty u Ciebie też będzie ok, nie martw się;-) rozmawiałam dzisiaj z położna na temat tego jutrzejszego lotu i powiedziala, ze jak się dobrze czuje to mam się nie przejmować
Nie można mieć oczywiście problemów z ciśnieniem
ja w 1 ciąży w 1 trymestrze 2 razy leciałam bo musiałam, nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś się może stać. Teraz też jestem takiej myśli Z Kuba bardzo dobrze zniosłam loty u Ciebie też będzie ok, nie martw się;-) rozmawiałam dzisiaj z położna na temat tego jutrzejszego lotu i powiedziala, ze jak się dobrze czuje to mam się nie przejmować
Nie można mieć oczywiście problemów z ciśnieniem
Ostatnia edycja:
tialana
Fanka BB :)
Asik popłakałam się ze śmiechu
Yousta już brzuszne ale fajnie i cieszę się z dobrych wiadomości
XDorota odpoczywaj teraz, na pewno wszystko będzie dobrze, żółte upławy raczej nie wróżą nic złego więc wydaje mi się że możesz być spokojna, ja bym się raczej zastanowiła nad tym omdleniem, może miałaś spadek cukru albo dawno nic nie jadłaś
Yousta już brzuszne ale fajnie i cieszę się z dobrych wiadomości
XDorota odpoczywaj teraz, na pewno wszystko będzie dobrze, żółte upławy raczej nie wróżą nic złego więc wydaje mi się że możesz być spokojna, ja bym się raczej zastanowiła nad tym omdleniem, może miałaś spadek cukru albo dawno nic nie jadłaś
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a jakie witaminy bierzesz?, w moich witaminkach, ktore biorę jest nawet żurawina, właśnie sobie przypomniałam...
katrina115
Potrójna Mama
tialana i xdorota - ja w poprzednich dwóch ciążach miałam tak, że jak dłużej stałam, to mi się słabo robiło, gorąco i zimno na przemian, ciemno w oczach... i pewnie następnym etapem byłby upadek, ale starałam sie już do tego nie dopuszczać. A zdarzało mi sie to wszędzie, gdzie musiałam stać - w autobusie, w banku, w sklepie - wszędzie. W ciąży często może się tak zdarzać.
Na szczęście teraz tak nie jest ufff.
Na szczęście teraz tak nie jest ufff.
Yousta
Zaangażowana w BB
Vita-Min plus mama biorę:-)a jakie witaminy bierzesz?
goldenlucy
Fanka BB :)
A boli was kręgosłup? Mnie od rana boli w dole krzyża .Mam nadzieje ze to nic groźnego .
Yousta
Zaangażowana w BB
Mnie od wczoraj pobolewa w krzyżu ale tak jakby lekko z lewej strony. Myślałam, że może źle spałam ale dzisiaj nie przeszło. Jutro przynoszę sobie piłkę do domu i troszkę trzeba zacząć się rozciągać by tu i ówdzie nie strzykało, nie bolało Po tym miesięcznym zwolnieniu troszkę człowiek się zastał..
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mnie boli dół kręgosłupa od samego początku ciąży a najbardziej w nocy jak się przekręcam z boku na bok