Witajcie, miłe panie! Czy Wy też czujecie już powiew wiosny? Na razie trochę jeszcze zimno, ale to słońce, które coraz częściej się pojawia... jejku, ja już bym tak chciała tę wiosnę, że nie mogę
. Od wczoraj mój mąż na urlopie i tak będzie do końca tyg., więc pewnie mało mnie tu będzie.
Byliśmy w weekend w Toruniu, czy są tu jakieś torunianki, bo nie pamiętam? W każdym razie Toruń ma absolutnie najlepsze pierogi z pieca na świecie, właściwie to od dłuższego czasu jeździmy z P. nie tyle do Torunia, co na te pierogi
(Stary Toruń i Stary Młyn, jakby ktoś był zainteresowany). Zazdroszczę lokalsom tej pierogowej gastronomii!
a poza tym moje dziecko ostatnio kopie mnie w cipkę! czy Wam też się to zdarza? no naprawdę, czasem te kopniaki czuję tak nisko, że mi się wydaje, że jak pójdę sikać, to mi będzie wystawać jakaś noga albo ręka dołem
. przy tej okazji zaczęłam się wkręcać w przedwczesne porody, więc mogę oficjalnie dołączyć do klubu wkręcających się z
sicilpol i innymi dziewczętami...
pozdrawiam Was wszystkie gorąco i starajcie się nie przejmować ZUS-ami i innymi głupimi sprawami, a
buziak jak zawsze niezawodna w prostowaniu naszych ciążowych lęków, dzięęęęęęęęękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!