reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam po kilku dniowej przerwie :-)
To byl intensywny weekend i poczatek tygodnia ale oplacalo sie wlasnie wrocilam ze szkoly i moge sie pochwalic, ze exam ZALICZONY!!! :rofl2: Jeszcze 3 przed porodem ehhh;-)

Jeszcz eWas nie nadrobilam ale widze ze pochorowaly sie co niektore wiec zdrowka zycze :tak:
Co do kopniakow to moja szalej, jeszcze nie rozpoznaje ktora czescia ciala mnie dotyka ale coraz czesciej mi sie zdarza czuc ja po obu stronach brzuszka w tym samym czasie i wtedy sobie uswiadamiam jaka ona jest juz duuuzaaa :-)

Na zakupowym wrzuce moje zdobycze weekendowe :-)

Josie- na moim suwaczku jest o ruchach. Jak mi sie przypomni to licze ale te 10 szybko nastepuje :tak:

reklama
gratuluję zdanego egzaminu!

klusia ja stosuję tego gliss kura z miesiąc już ale poprawy nie widać:wściekła/y:paznokcie mam rewelacyjne,a ryjek zawsze miałam z tendencją do jakichś dziwnych cosiów więc to mnie tak nie wkurza.Kupiłam już oliwę z oliwek i będę się smarować,zobaczymy czy to coś pomoże.

idę już do łóżeczka,może dziś zasnę i choć trochę pośpię.

Kolorowych snów;-)

buziak to ktorego stawiasz tą flaszkę??:-D

juz sie chłodzi:tak: pijemy od rana ;-):-):rofl2:

a poza tym moje dziecko ostatnio kopie mnie w cipkę! czy Wam też się to zdarza? no naprawdę, czasem te kopniaki czuję tak nisko, że mi się wydaje, że jak pójdę sikać, to mi będzie wystawać jakaś noga albo ręka dołem :)

pozdrawiam Was wszystkie gorąco i starajcie się nie przejmować ZUS-ami i innymi głupimi sprawami, a buziak jak zawsze niezawodna w prostowaniu naszych ciążowych lęków, dzięęęęęęęęękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

no to uspokoje Cie raz jeszcze!! Ze dwa dni jak pisałam, ze mam wrazenie ze mały mi nogi cipka wystawi na wierzch, ale gdzi to do porodów!:-) Mysle,ze to tylko po to by było ciekawiej w ciazy.. Zebysmy miały zjawiska nieprzewidywalne i nie wyjasnione:tak:Taki sains fikszyn mały :-D:-D

Witam po kilku dniowej przerwie :-)
To byl intensywny weekend i poczatek tygodnia ale oplacalo sie wlasnie wrocilam ze szkoly i moge sie pochwalic, ze exam ZALICZONY!!! :rofl2:

gratulejszyns !!! :tak:

Jeszcze cos miałam napisac.... :eek::baffled:

ze zycze zdrowia chorym i połamanym napewno.
sicil - miałam podziekowac za odpowiedz na temat masci.. kurcze zeby mi ten zapchany kinol przestał dusic to było by cuuuudnie!!!
i nie wiem jeszcze co i komu:confused2:
fajnie ze wyniki powychodziły dobrze ;/

Witam,

nanulika bardzo sie cieszę:tak: listopadowe dzieci sa bardzo silne:-D
i nie spieszy im sie na swiat wiec nie ma obaw;-) wytrwacie do samego końca:tak:

asiia super, ze sie odezwałaś:tak: trzymam kciuki za chlopaków.
A jak beda mieli na imię jak mozna spytać?;-)

buziak to ktorego stawiasz tą flaszkę??:-D

aga niezly sen:szok:

a ja wczoraj kupilam mezowi i synkowi bilety do Polski od 22 do 25 marca:tak:
niby krotko ale wiem, ze bede bardzo tęsknić:-:)zawstydzona/y:
Ja juz przed porodem nie lecę do polski, nie chce ryzykowac ani nie chce mi sie:no:
a wiem, ze babcia meza teskni za Mlodym niech wiec leca w czwartek rano a w niedziele popoludniu wracaja, nie ma tragedii:-)
najwyzej bede Wam truc dupkę jak mi to zle samej w domu i ze becze za Nimi:-D
mąż matez jechac w PL do kumpla, ktory ma sklep z ciuszkami dla dzieciaczkow i ma kupic posciele do lozeczka, przescieradelka, reczniczek, polspiochy itp.
Z tego sie ciesze najbardziej:tak: wtedy bede juz miala wszystko.

U nas dzisiaj super pogoda, bylam z Mlodym na placu zabaw prawie dwie godzinki

z imionami niestety jeszcze ciezko :tak:
M stwierdzil ze jeden z chlopcow bedzie Mateuszkiem,
mi natomiast podoba sie Szymon,co kategorycznie odpada :tak:

innych pomysłów jak narazie brak :)

gkpiv - no ja wg suwaczka mam na 1 czerwca, ale lekarz okreslił na USG na 29 maja, zobaczymy jak to będzie.

ja mam termin na 31 maja :tak: takze jestesmy obok siebie :)

ale jakby nie patrzec 37 tydzien wybije nam 10maja ,co oznacza w Moim przypadku ciaze donoszona :tak:

niechce sie nikomu wciskac w kolejke ,ale jakbym niechcacy to zrobila to prosze sie nie zloscic :p:p

Witam nocnie już po wizycie wszystko w lekarskim wątku. Cyklon się rozdmuchał i siła wiatru spadła ale dobrze lało ....
Atak pająków na Wagga Wagga - Ciekawostki - Informacje - TVN Meteo
a to co los nam daje po paru dniach deszczu wciąz jeszcze dalej oddemnie ale już w przyszłym tygodniu tydzień z towarzyszami się może zacząć....Pozdrawiam pajęczych snów hahaah

Chyba tylko ja spać nie mogę. Czekam na T. Dziś zapomniał telefonu...co się działo jak wrócił, awantury,pretensje... Czekam właśnie na niego,bo ja jestem taka, że nie zasnę, martwię się, szczególnie jak jest po służbie i jedzie gdzieś dalej. Dziś stwierdził, ze on to jak chirurg z Ostrego dyżuru...na każde wezwanie. A jest tylko informatykiem :wściekła/y:. Mała też czeka, wścieka się, aż komp mi podskakuje na kolanach.
Sunshine Gratulacje !
Ruda a co tą oliwą będziesz smarować?
Asia Ja też mam jakoś 31 maja, wg usg było 2.06, ale ja i tak uważałam od początku wg wszelkich kalkulatorów, że mi wychodzi 29.05. W każdym razie już niedaleko :-)
Dziś wieczorem właśnie dostałam telefon od mojej kochanej kuzynki, że jest w 6 tygodniu. Ale suuuper :-):happy::shocked2::happy:

dobry!
wstałam ale dalej mi się chce spać,ja chyba się nigdy nie wyśpię:-(
buziak najlepszego,zdrówka i spełnienia marzeń:-);-)

klusia wyczytałam,że pomieszać oliwę,żoltko,sok z cytryny i nałożyć na włosy a potem zmyć.Może pomoże...ewentualnie samą oliwę wcierać w końce włosów-nie w skórę-to też nawilża.

Miłego dnia.

reklama
Do góry