Ja byłam na Zwycięzców u ginekolog. Pani dr nie była najgorsza. Na wejście ochrzaniła mnie, ze za wcześnie przyszłam, bo ja spóźnialska zawsze, więc na taką wizytę wolałam się wcześniej wybrać i byłam prawie godzinę przed czasem. Myślałam, że posiedzę w kolejce, coś poczytam. A tu prywatny gabinet w nowym bloku, ja sama... Kazała mi wytrzeć buty , jakbym nie wiedziała. Opowiedziałam historię swojego życia, że poroniłam w 17tyg, ze druga ciąża różnie przebiegała, że długo się staraliśmy, że mąż pod opieką urologa, no i że w tej ciąży od początku nieciekawie. Nie sądziłam,że będzie badanie. No ale gdybym się nie zgodziła na badanie to z miejsca zabieraja mi świadczenia. Stwierdziła po badaniu, że szyja krótka, poza tym wszystko ok. Wypytywała np. dlaczego biorę leki na tarczycę, skoro mam dobre wyniki. Ja na to, że chyba dlatego dobre, bo biorę leki.
Na 11 Listopada to już orzecznik była- bardzo miła. Stwierdziła, że nie będzie podważać opinii 2 lekarzy ginekologów(czyli mojej i tej z Zusu), tylko zmierzyła ciśnienie(mega niskie) kazała dbać o siebie i przyjmować leki
Ty masz tylko 1 wezwanie? To może bez badania? Ja miałam wezwanie 1 do ginekolog, a 2 za kilka dni do orzecznika.
Ruda Ja miałam ten problem, ostatnio po szamponie i maseczce Gliss Kur (czarnym) jest dużo lepiej. Wszystko hormony. Zaraz po porodzie jest super z paznokciami, włosami, ale po jakimś czasie tragedia, przynajmniej u mnie tak było. Na paznokcie tez mogę coś polecić
Buziak dzięki!