Witajcie!
Nie udzielam się ostatnio bo siedzę siorki i pomagam jej przy malutkim, ale codziennie podczytuje. Przeszłam - a w sumie mozna powiedzieć, że nie przeszłam - pierwszego chrzestu bojowego, bo wczorajszą noc spałam z nią i malutkim w pokoju... W sumie to nie spałam...:-)nie dość,że bylo mi okropnie duszno,bo w pokoju bardzo ciepło i totalnie wyschłam, to każde jęknięcie młodego słyszałam i nie mogłam spać...jejku, ale się umęczyłam i pomyśleć, że niedługo mnie to czeka
Cały dzień wczoraj dosypiałam i źle się czułam. Mam nadzieję, że jak już będę miała takie noce ze swoją córeczką, to będę miała więcej siły by to znosić!:-)
Ja te męty też mam i strasznie mi się to ciąży nasiliło, ale niestety nie ma za bardzo na to rady, bo kropelki też nie pomagają...
nanulika - bardzo się cieszę, że wszystko wskazuje na to że sie udało i domyślam się, że bardzo się tym wszystkim teraz martwisz, ale wierzę, że w końcu będziesz tak samo szczęśliwa jak my i już niedługo będziesz kompletowała sprawunki dla swojego dzidziusia!! mocno 3mam kciuki!
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka!!
asiia - super wiadomości!!!
Veritaserum Ja zaraziłam syna katarem, mi przeszło:/. Może którejś z Was też sprzedałam
Avo Proszę, nie przejmuj się tym Zusem. Ja też byłam mega zestresowana, mimo, że powtarzałam sobie, że kobiecie w ciąży nic nie mogą zrobić, bo kto chciałby brać odpowiedzialność cofając L4? Ja popłakałam się po wyjściu, ale to przez to, że dowiedziałam się, ze to dzięki mojej szefowej, przykro mi się zrobiło. Co do okulisty, to idź. Ja w 1 ciąży poszłam i dobrze, mam niewielką wadę, ale nie wyobrażam sobie teraz TV lub kompa bez okularów, bo bez oczy bolą, szczypią.
Buziak co to za maść? Mi jakoś szybko przeszło bez niczego, ale na przyłość bym kupiła. Mojemu Kubie posmarowałam 2 noce maścią Pulmex stopy i jest dużo lepiej, może też mu przejdzie szybko. Ja pod nos to tylko znam majerankową maść.
Muńka, a byłaś z tymi mętami i muszkami u okulisty? Ja pzoa ciażą tego nie widziałam- a teraz idę w słoneczny dzień i ciągle mi coś lata- cholery można dostać.
KlusiaM, a byłas tam na 11 listopada?Lekarz był miły? O co pytał?