reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

W kwestii snów - odkąd zamarzyło mi się bobo w nocy miewam po prostu koszmar. Jeden i ten sam niemalże. Chodzę w ciąży, rodzę dziecko bezboleśnie i jestem szczęśliwą matką. Spotykam się z koleżankami, pracuję, normalnie sobie żyję po prostu aż w pewnej chwili wracam do domu po jakimś spotkaniu i sobie przypominam o dziecku, że nie jadło chyba od kilku dni i że w ogóle d niego nie zaglądałam.

Ja nie pamiętam swoich snów, ale ten zawsze.:szok:

reklama
Niespodzianka przytulam;-) wiem co to znaczy mieć okropny dzień:tak:
wczoraj taki miałam:zawstydzona/y:

sicilpol przykro mi, że mąż nie wraca:-(

Moj pojechał z kolagami na piwo, zdarza mu sie to raz na pół roku a nawet rzadziej więc nie narzekam.Przynajmniej mam spokój w domu
laugh.gif
nie wziął kluczy więc ma czas do 1 bo ja wtedy idę spać
yes2.gif
laugh.gif

Kurcze a mi sie dzisiaj snily takie głupoty, że brak słów, ze porwali moją siostrę, byłam w Polsce, wszyscy jej szukali a ja sie dowiedziałam, że bandyci grasują po okolicy
shocked.gif
i chciałam ich schwytać
laugh.gif
ale sie obudziłam spocona, szok.

Właśnie moje dziecko przeszło sobie do mojej sypialni.
a niech tam zaśnie, pozniej Go przeniosę
yes2.gif

Zajadam się moimi ulubionymi lodami, i jak ja mam nie tyć?!
jak na wieczor najwiecej zjem
:zawstydzona/y:

polaa mnie też gastrofaza się włącza najbardziej wieczorem:-)ale staram się zjeść jakieś owoce albo cos bo jak zobaczyłam 2,5 kg więcej przez 2 tygodnie to mi się nie bardzo spodobało;-)

Hello wieczorne!

Ejj jak to jest ze wy czujecie juz kopanie az w zebrach a ja tylko dol podbrzusza mam sie martwic ze nie pnie sie do gory ??:((

Poza tym czy Wam czasem tez dretwieje kawal poslada z udem ;/// mnie ostatnio lapie nawet 2 razy dziennie...

Dzien u mnie mija pracowicie troche dzisiaj papierow porobilam i popisalam na kompie pare dokumentow....potem poszlam do sklepu i jestem sama na siebie zla:
stalismy juz przy kasie i sobie przypomnialam ze wody mineralnej nie ma... a ze malzon gadal przez telefon postanowilam sama ją przytachac... nie dosc ze sciagnelam cala zgrzewe -6x1.5l z gornej polki to jeszcze tachalam pol sklepu...no bezmozg ze mnie normalnie ;///

Ja sie pomalu klade przez weekend mnie nie bedzie albo bede bardzo malo bo zajecia 8-21 :)

Buziaki.dobranoc!

Mam to samo, tez właściwie tylko na dole czuje kopy, chociaż jednego ranka były znów dość wysoko ale to był jeden raz. Też się martwię czy łożysko nie nisko bo moja poprzednia ginka nic nie mówiła... No ale skoro Ty też tak masz, to może nie jest to takie niespotykane. Tak czy inaczej w pon mam wizytę u ginki tej już nowej i fajnej zapodam temat i napiszę, co mi odpowie.
Pozdr:)

Ruda ja tez w sumie staram sie owocami czy marchewka napchac:-D ale nie zawsze mi to wychodzi, niestety:zawstydzona/y: Zawsze najlepiej mi się jadło wieczorem, do 15 moglabym nic nie jesć a na noc pol lodowki oproznić:zawstydzona/y:

oj tak,ja też tak miałam przed ciążą i w sumie teraz też:zawstydzona/y:i też nie zawsze mi się udaje,ale jak mnie lodu wołają albo ciasteczko to co mam zrobić???;-)

Mickey tez ide w pon do mojej gin na 12... co prawda bez usg sam fotel , ale zobaczymy co ona powie i skonfrontujemy :)

Ruda no właśnie, co wtedy zrobić?:-D akurat slodkiego wieczorem nie jadam, nawet w ogole, dzisiaj wyjatkowo lody:tak:
ale kanapeczki najlepsze są wieczorem:zawstydzona/y:
rano nigdy nie chce mi się jeść:no:
a szkoda bo jakbym sie najadła rano to może wystarczyłoby to na cały dzień:-D

polaa nawet jak zjesz rano to wieczorem będziesz wcinać:tak:ja czasem jak wstanę o 4-4.30 to jem śniadanko,generalnie staram się jeść 5-6 razy małymi porcjami ale wieczorem i tak jestem głodna:zawstydzona/y:ostatnio obudziłam się tak koło 2 na siku i potem nie mogłam zasnąć,wydoiłam pól flachy wody i dopiero jak zjadłam pół bułki to mi się zasnęło.

ja generalnie to słodka doopa jestem,ale jak zaszłam w ciążę to mnie zaczęło od słodkiego odrzucać,dopiero tak z miesiąc temu znów mi słodycze zaczęły podchodzić,nie jakoś dużo ale jakiś batonik,kawałek ciasta albo lody i właśnie słodkie to tylko wieczorem,cały dzień nawet mi się nie przypomni.

Ostatnia edycja:
reklama
polaa nawet jak zjesz rano to wieczorem będziesz wcinaćja czasem jak wstanę o 4-4.30 to jem śniadanko

Moj mąz ma tak, ze jak zje porządne sniadanie (mowie o weekendzie bo w tygodniu wraca kolo poludnia diopiero z pracy prosto na obiad) to obiad lekki a kolacji czasami w ogole:szok: a w tygodniu przed nocką je duzo bo twierdzi, że rano nie jadl sniadania.
i mnie wlasnie namawia, zebym zaczela jeśc porządne sniadania to nie bede taka glodna poznym popoludniem i wieczorem, moze cos w tym jest?!

Do góry