buziak
Fanka BB :)
a tak z innej beczki ciekawe co u naszej asi z bliźniakami ?? !!
to samo dzis rano pisałam ;-)
wiecie ja też mogę iść mieszkać do mojego K rodziców, chata wyremontowana na cacy zero wkładu ale ja nie chcę, wolę mieszkać sama wiem już coś o tym i nawet z własnymi rodzicami bym nie chciała mieszkać
a tym bardziej z rodzicami męża hehe
A Buziol- ja mam aktualnie schody z marmuru, ale w poprzednim mialam drewniane i jednak drewno bardziej mi podchodzi cieplejsze takie
tego własnie potrzebowałam;-) usłyszec to z ust kogos kto miał stycznosc z jednym i drugim wariantem i jednak drzewo;-) Dokładnie tez tak mi sie wydaje, ponadto awaryjnie upadek chyba mietszy ;-)
buziak a jak twój rozmnaża tuje? z nasion czy z sadzonek? Ja też się w to bawię i mam 68 już takich odchowanych 15-20cm i sadzonki robione jesienią ale przypuszczam że z nich to akurat niewiele będzie z powodu mrozów
jesli nie bedziesz sie ze mnie smiała to Ci to opisze tak po chłopsku
Podchodzi do duzej tui - urywa jednoroczny przyrost tak zeby pietka była, potem to ukorzenia i w doniczki;-) Prosze o szczegóły nie pytaj bo ja sie na tym znam jak swinia na gwiazdach hehe;-)
buziak, tudzież inne doświadczone mamy wcześniaków: wiecie, jak długo mogą je trzymać w szpitalu? Mamę już chcą wypisać zaraz, ale wiadomo, maluchy zostają. Muszą osiągnąć jakąś konkretną wagę? (miały ponad 1,5 kg każda po porodzie) Ciekawe, kiedy Gosia będzie mogła zabrać je do domu.
Jezeli nie ma zadnych przeciwskazan zdrowotnych to 2kg jest umowna waga. Czasem puszczaja odrobine wczesniej 1800, 1900;-)