reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ruda wiem, wiem, że nie jest tak :) zartowałam tylko.
Mojemu i tak nie przeszkadza, ze jestem obecnie wieksza:-D
bo gdyby tak było to chyba nie chciałby, zebym sie z Nim "polozyla" jak idzie spać po nocce:-D jeszcze wrocę do swojej wagi i nie ma się czym przejmowac, w koncu w ciąży jesteśmy:-)

ja też zmykam dobranoc

reklama
No i jestem...czemu nie wiem...w nocy już nie potrzebuję przecież wybudzać się wędrówkami ludów do wc...ot tak mi zostało chyba...po sześciu godzinach snu otwieram oczy jak Bella z ostatniej sceny tego shitu o wampirach...i tyle pospałam...ale dzień zapowiada się zakupowo, więc może i dobrze...stolyco przybywam ;) Miłego dnia dla Was :*

dzień doberek!ja już na nogach!
tylko się przywitam i spadam.

buziak-nie wiem dlaczego ale śniła mi się wielka hala pełna pralek,które co chwilę krzyczały:"Dana-otwórz mnie!";-)

polaa-oni nas chyba kochają,nawet z tymi naszymi zachciankami i wymyślaniami,jakie to jesteśmy grube i niezgrabne:-)

Sicil mam nadzieję,że męż już do ciebie jedzie i zabiera do domku,bo tam najlepiej!
Niespodzianka już lepiej?Jeśli nie to przytulam nadal.
Miłego dzionka.
Odezwę się jak mi już zainstalują neta w nowym mieszkanku.
Pa

Witajcie :)

Ruda- przyjedzie przyjedzie, jak nieto reka noga mozg na scianie ;-) Albo mu naprawia na miejscu, albo autkiem zamiennym, ale przyjedzie, niech sprobuje nie :angry:

Polaa- i jak tam maz, o ktorej dotarl??? :-)

Moj jak sie wypuszcza to zalezy...pare razy sie zdarzylo, ze sie minelismy w drzwiach, ja witalam nowy dzionek, a on szedl wlasnie do lozeczka ;-) Wychodzi 2x w miesiacu sam, ja nie mam nic przeciwko, ma swoich kolegow niezameznych to co ja im tam bede sie wcinac. A takie poranne wracanie aplikuje sobie 1w roku na wielkanoc, bowiem tutaj caly wielki piatek sa procesje po calym miescie i koncza o 12 w poludnie w sobote :tak: Kiedys wyszedl o 21 i wrocil wlasnie kolo 12 dnia nastepnego :sorry:. Ja jesli ide to odpadam o 23 :confused2: Chyba ze taki jego plan hihih, bo mimo, iz to jest religijny powod, to jakos go nie widzialam nigdy pomagajacego w procesji, a meza mojej kolezanki i owszem :confused2:

Ja tu wczoraj czekalam, potem o 22 poszlam spac a Wy sie rozpisalyscie hihihi nono, zmowa! :-p
A nie spie od 5:30 :confused2:

ja dzisiaj 8 na plusie- nosz kur......ja jem głownie do godziny 16- rano pokażne sniadanie. W środę mam obciążenie glukozą- cos czuję,ze moje tycie nie jest normlne, bo owszem podjadam slodycze, jem salami itp, ale zawsze do 15 i nie w jakis zstraszjacych ilościach.......

i serce wariuje znowu co najgorsze- humor do d.........

Dzień dobry :-)

klusiaM widzę że ty taka obcykana w temacie zwolnień i macierzyńskiego to może i mi coś podpowiesz, Ja mam umowę do 30.06.2012 powinnam już być po porodzie i na macierzyńskim i nie wiem czy moja umowa wygasa czy jak to jest? Może ty coś wiesz?

buziak a czemu miałabym się śmiać, bardzo fachowo opisałaś pobieranie sadzonek :tak: ja właśnie mam takie inie wiem czy mi przezimują te mrozy ale zobaczymy na wiosnę

mlodak póki maluchy mają jeszcze sporo miejsca to stale będą się odwracać, jak się zrobi ciaśniej to już będzie ciężko

Ruda1979 a gdzie ty mieszkasz że masz dostęp do KOFOLI? ona czeska chyba jest Wiem że pisałaś już skąd jesteś ale skleroza ciążowa daje o sobie znać ;-)

lui85 to ja cię pocieszę, też jestem nienormalna bo kupuję używane ubranka, dzieci na tym etapie niektóre ciuszki będą nosić dwa tygodnie o ile w ogóle a w dodatku dla takiego maluszka istotne w kwestii ubrań jest to czy są czyste i wygodne a nie nowe ;-)

carla81 dziś ty mi się śniłaś i udzielałaś mi rad co jeszcze należy kupić dla maluszka, podoba mi się moja nowa seria snów, już nie koszmary a co noc inna koleżanka z forum :-D

Dobrego dnia kobitki

Wczoraj pogadałam sobie z Moim Brandonem < hhaha zaraz będzie że ma imię jak z serialu 90210> czy chce być obecny przy porodzie. Powiedział że tak ..więc zapytałam jak zaregujesz na widok krwi , że potem łożysko wychodzi za zewnątrz itd . .. powiedział że nie wie sądząc po jego Minie chyba nie przemyślał tego do końca aby uczestniczyć w tym pięknym momencie....faceci.
Wizyta u lekarza jutro bo wczoraj pojechałam tam i sobie zażyczyli 125 dolców za pierwsza wizytę czyli 125 x 3,40 czyli dziękuje bardzo .Potem powiedziałam żebyśmy spróbowali ze szpitalem centralnym tutaj i może przyjmą moja polisę i kazali jutro sie pojawic tj. w niedziele mojego czasu.......więc okaże sie jutro co tam na dole słychać. :-)

Dlategotez mojego tez wywale z sali jak dojdzie do samego rodzenia;-)
I on nie ukrywa, ze jest miękki na samą mysl i ja nabieram przekonania, ze nie chce by to oglądał... No chyba ze bedzie cc to i sam problem sie rozwiaze. Moj kochany maż ma tylko jedna prosbe do mnie: zebym zaczęła rodzic o 14, o 16bedzie po wszystkim to o 18nas zostawi, zebysmy sobie odpoczęli a on zdąrzy jeszcze wódke zmrozic:eek: - to plan mojego męża:cool:

buziak-nie wiem dlaczego ale śniła mi się wielka hala pełna pralek,które co chwilę krzyczały:"Dana-otwórz mnie!";-)

cóż mogę uczynic.... Przepraszam!!!;-)

ja dzisiaj 8 na plusie- nosz kur......ja jem głownie do godziny 16- rano pokażne sniadanie. W środę mam obciążenie glukozą- cos czuję,ze moje tycie nie jest normlne, bo owszem podjadam slodycze, jem salami itp, ale zawsze do 15 i nie w jakis zstraszjacych ilościach.......

i serce wariuje znowu co najgorsze- humor do d.........

avo - a mi sie wydaje, ze 8kg to normalne bo sporo z nas ma juz własnie 8na plusie....czy nam sie to podoba czy nie ;))

Ja sie wyspałam, zaraz sniadanko trzeba wciagnąć i ciesze sie, bo wczoraj sobie posprzątałam i dzis mam z głowy hehe Zagonie jeszcze tylko P, zeby poodkurzał, wytarł kurze i gotowe;-)
No i nastawiam dzis pierwsze pranie rzeczy małego a niech tam:-D

Tak dało mi do myslenia to że czujecie bąble nisko.... to czemu ja czuje kopniaki wysoko nad pępkiem:eek: ???

Tak w ogóle witam!!!!!;-)

edit

tialana - hehe bo wkoncu zapytałam męza, ja bym Ci to opisała - podchodzi do drzewka, urywa gałązke itp;-) A gdzie je teraz trzymasz???????

Ostatnia edycja:
tialana ja właśnie mieszkam w Czeskiej Republice,a dokładnie w Pardubicach:-)

buziak-wybaczam;-)dzięki Tobie ja też pamiętam o praniu w pralce:-)

kurczę jak ja będę żyła bez netu i bb????

reklama
Do góry