reklama
esperanza tak wlasnie na AGH ale bylam rano bo mam prace z domu dzisiaj musimy sie kiedys umowic a wieczorem duzo babek jest? rano tak kolo 10.
Bardzo chętnie Fajnie by mieć kogoś do towarzystwa. No proszę, to po południu jest ok 5- 6 w grupie. Ja do kwietnia mogę tylko po południu. Potem to już jak mnie najdzie ochota Jutro się wybieram tez pierwszy raz na jogę dla ciężarnych na Plac Biskupi
zaza26
Fanka BB :)
tak, mój, a raczej moja i raczej nie pies tylko zołzazaza26 cudny ten piesek to twój? moj maż powiedział ze supermen w locie
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no własnie te problemy w łazience ja mam mega wielkie :-(
pozatym niewiem czy to dobry watek ale jesli mnie to przeniescie mnie ale mam pytanie o wózek otóz jaki polecacie? i jakie rzeczy dla maluszka kupujecie?ja zilona w tym jestem dlatego bede wdzieczna za rade:-)
to w watku "zakupowo" i "wyprawka"
Świetna fotka!
Ja też się w końcu doczekałam trochę śniegu:-)
Zajrzyj do naszych wątków nt wyprawki i zakupów.no własnie te problemy w łazience ja mam mega wielkie :-(
pozatym niewiem czy to dobry watek ale jesli mnie to przeniescie mnie ale mam pytanie o wózek otóz jaki polecacie? i jakie rzeczy dla maluszka kupujecie?ja zilona w tym jestem dlatego bede wdzieczna za rade:-)
A w wątku z linkami jest stronka z fajnym artykułem nt "na co zwracać uwagę przy wyborze wózka"
tak, mój, a raczej moja i raczej nie pies tylko zołza
Nie istotne - On czy Ona. Cudne psisko i tyle. A ujęcie po prostu rewelka.
reklama