reklama
teściowa ze szkocji przytargała
Aaaaa to na pewno będziesz miała tylko po angielsku Ona nie ma opcji zmiany języka z tego co oglądałam;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja kupiłam na allegro za 40 złhmmm... w sumie każda zabawka jest teraz na chwile zobacze w takim razie czy nie znajdę czegoś "fajniejszego"
a dla Wrocławianek znalazłam: Sprzedam krzesełko do kąpieli Smoby - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Wrocław
jakby któraś była zainteresowana (aha to nie moje ogłoszenie - widziała po ok 100 takie wiec wklejam bo wydaje sie cena atrakcyjna).
Milka26
Fanka BB :)
Witam w imieniu Ercia pieknie dziekujemy za zyczenia
wszystkim rowiesnikom Jagusi Zusi i Zosi ( alez Eryk ma wybor w narzyczonych )) ) przesylamy buziaki.
niestety zaczynam akcja praca wiec nie dam rady wiecej pojawie sie mam nadzieje po weekendzie
wszystkim rowiesnikom Jagusi Zusi i Zosi ( alez Eryk ma wybor w narzyczonych )) ) przesylamy buziaki.
niestety zaczynam akcja praca wiec nie dam rady wiecej pojawie sie mam nadzieje po weekendzie
ewelinka307
A ja z tego wszystkiego że Z osiaczka siedmiomiesięcznica zapomiałam złożyc innym solenizantom życzonka
A więc Zuziu,Jagusiu,Eryczku najlepszości!
Zośka z ostatnich zabawek vtech ma biedronke jak dla mnie jest zajebiaszcza dla niej tez była przez pierwsze dni a teraz już sie znudziła chyba musze pochowac niektóre zabawki tak na tydzien i jak wyjme to będzie znowu nowość
A więc Zuziu,Jagusiu,Eryczku najlepszości!
Zośka z ostatnich zabawek vtech ma biedronke jak dla mnie jest zajebiaszcza dla niej tez była przez pierwsze dni a teraz już sie znudziła chyba musze pochowac niektóre zabawki tak na tydzien i jak wyjme to będzie znowu nowość
emalia82
A ja zapomniałam dzisiaj o Zuzance- słoneczko wszystkiego naj naj od cioci
Dzisiaj jak wróciliśmy to Jasiek za nic nie chciał siedzieć i się bawić ( chyba miał dość ;-)) Musiałam z nim po chałupie latac ganiac tatusia. A tatuś był w szoku jakie on wielkie kroki sadzi W sumie załapał to jakieś dwa dni temu.
Dzisiaj jak wróciliśmy to Jasiek za nic nie chciał siedzieć i się bawić ( chyba miał dość ;-)) Musiałam z nim po chałupie latac ganiac tatusia. A tatuś był w szoku jakie on wielkie kroki sadzi W sumie załapał to jakieś dwa dni temu.
liliti
katarzyna to takie książeczki dla najmłodszych z wyklejanymi i ruchomymi ilustracjami, czasem z zagadkami czy układankami, dziecko dotyka, poznaje obrazki przez dotyk, podobno fajnie rozwijaja wyobraznie , bede szukała w sklepach , no i trzeba juz zaczac dziecku czytać ;-)))
przypomniały mi sie słowa Superniani ,jak w którymś odcinku babka gotowała cos w kuchni a jej synek siedział sam i cos tam dłubał sobie i tak przez pół dnia powiedział do niego kilka słów, głównie jak miał cos zrobic - Superniania do niej ze DZIECKO TO SIE WYCHOWUJE A NIE HODUJE W DRUGIM POKOJU ;-))
przypomniały mi sie słowa Superniani ,jak w którymś odcinku babka gotowała cos w kuchni a jej synek siedział sam i cos tam dłubał sobie i tak przez pół dnia powiedział do niego kilka słów, głównie jak miał cos zrobic - Superniania do niej ze DZIECKO TO SIE WYCHOWUJE A NIE HODUJE W DRUGIM POKOJU ;-))
Dziękuję ślicznie w imieniu Zuzaka za życzonka :-)
U nas też na topie książeczki :-) zuzak lubi jak jej czytam i sie nimi bawić tzn próbować jak smakują-mam pełno z rożna fakturom dotykowch, do odkrywania itp a wszystko po ang , śpiewam też po ang bo fajniejsze piosenki znam-więcej w nich akcji i pokazywania :-) zuzi to chyba nie przeszkadza że matka w 2językach do niej nawija:-)
No nic mykam spać co jutro nie wstanę. Dobranoc
U nas też na topie książeczki :-) zuzak lubi jak jej czytam i sie nimi bawić tzn próbować jak smakują-mam pełno z rożna fakturom dotykowch, do odkrywania itp a wszystko po ang , śpiewam też po ang bo fajniejsze piosenki znam-więcej w nich akcji i pokazywania :-) zuzi to chyba nie przeszkadza że matka w 2językach do niej nawija:-)
No nic mykam spać co jutro nie wstanę. Dobranoc
reklama
Lencja
:)
liliti - zaintrygowałaś mnie tym opisem wizyty.. Ciekawe jak by mój leniuszek w takim badaniu wypadł...
Kupiłam dziś mleko kokosowe i kolendrę, jutro zamierzam wykorzystać w kuchni
Kupiłam dziś mleko kokosowe i kolendrę, jutro zamierzam wykorzystać w kuchni