Witam nocną porą
Agi78 - dużo zdrówka życzę, mam nadzieję, że się już poprawia
Milka26, Lencja, BButerFly - przekazałam komplementy Miłoszowi, uśmiechnął się jak stary podrywacz
Mam pytanie co do tego fotelika smoby do dziewczyn, które używają - sprawdza się w kąpieli? Dzieciaczki lubią w tym siedzieć? Zastanawiam się, czy kupować, bo Mały już nie nadaje się do kąpieli w wanieence postawionej na łóżku...Strasznie chlapać zaczął i brykać
Co do wagi - ja przed ciążą ważyłam 45 kg, utyłam 34 kg - przed samym porodem ważyłam 79 kg. Po ciąży schudłam do 64, jak przestałam karmić piersią skoczyło do 70 kg i tak się utrzymuje. W sumie wyglądam chyba ładniej niż przed ciążą, ale mam problem ze wszystkimi ubraniami, szczególnie garniturami do pracy - kilka rozmiarów mi przybyło... Chciałabym chudnąć tak do 60 kg. I tu mam pytanie do
liliti :-) - ze względów zdrowotnych mam dietę wysokobiałkową, muszę się dobrze odżywiać - stąd przyrost wagi - ale może powinnam unikać jakichś produktów, żeby nie tyć już więcej lub nie łączyć jakichś produktów?
Jeszcze moje pytanie do tych z Was, które stosowały A6W - przepraszam, jeśli już był temat wyczerpany kiedyś - czy to są ćwiczenia mocno wyczerpujące fizycznie czy takie bardziej light w praktyce? Chodzi mi o to, że forsować się też nie mogę
Aha, liliti - jestem pod wrażeniem! aż zajrzałam, czy nie masz w suwaczku jakiegoś drugiego, starszego dziecka! mój prawie nic z takich rzeczy nie potrafi
Dzięki i pozdrawiam!
Najlepsze życzenia piątkowo -sobotnie dla wszystkich miesięczniaków!