reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kasiu ja sądze że ta kula bedzie jeszcze super zabawką jak dzieci zaczną raczkować, bo wtedy będą chciały ją złapać;) Więc może teraz po prostu jest na nią trochę za szybko i dlatego im się ona nudzi:)

reklama
Witam w imieniu Ercia pieknie dziekujemy za zyczenia

wszystkim rowiesnikom Jagusi Zusi i Zosi ( alez Eryk ma wybor w narzyczonych :))) ) przesylamy buziaki.

niestety zaczynam akcja praca wiec nie dam rady wiecej pojawie sie mam nadzieje po weekendzie

A ja z tego wszystkiego że Z osiaczka siedmiomiesięcznica zapomiałam złożyc innym solenizantom życzonka:zawstydzona/y:
A więc Zuziu,Jagusiu,Eryczku najlepszości!

Zośka z ostatnich zabawek vtech ma biedronke jak dla mnie jest zajebiaszcza dla niej tez była przez pierwsze dni a teraz już sie znudziła chyba musze pochowac niektóre zabawki tak na tydzien i jak wyjme to będzie znowu nowość:tak:

A ja zapomniałam dzisiaj o Zuzance- słoneczko wszystkiego naj naj od cioci :)

Dzisiaj jak wróciliśmy to Jasiek za nic nie chciał siedzieć i się bawić ( chyba miał dość ;-)) Musiałam z nim po chałupie latac ganiac tatusia. A tatuś był w szoku jakie on wielkie kroki sadzi :) W sumie załapał to jakieś dwa dni temu.

katarzyna to takie książeczki dla najmłodszych z wyklejanymi i ruchomymi ilustracjami, czasem z zagadkami czy układankami, dziecko dotyka, poznaje obrazki przez dotyk, podobno fajnie rozwijaja wyobraznie , bede szukała w sklepach , no i trzeba juz zaczac dziecku czytać ;-)))

przypomniały mi sie słowa Superniani ,jak w którymś odcinku babka gotowała cos w kuchni a jej synek siedział sam i cos tam dłubał sobie i tak przez pół dnia powiedział do niego kilka słów, głównie jak miał cos zrobic - Superniania do niej ze DZIECKO TO SIE WYCHOWUJE A NIE HODUJE W DRUGIM POKOJU ;-))

Dziękuję ślicznie w imieniu Zuzaka za życzonka :-)

U nas też na topie książeczki :-) zuzak lubi jak jej czytam i sie nimi bawić tzn próbować jak smakują-mam pełno z rożna fakturom dotykowch, do odkrywania itp a wszystko po ang , śpiewam też po ang bo fajniejsze piosenki znam-więcej w nich akcji i pokazywania :-) zuzi to chyba nie przeszkadza że matka w 2językach do niej nawija:-)

No nic mykam spać co jutro nie wstanę. Dobranoc

reklama
liliti - zaintrygowałaś mnie tym opisem wizyty.. Ciekawe jak by mój leniuszek w takim badaniu wypadł...

Kupiłam dziś mleko kokosowe i kolendrę, jutro zamierzam wykorzystać w kuchni :):):)

Do góry