reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot to zycze aby sie nic nie pokomplikowalo i abyscie zaliczyli gory w tym sezonie.

My wczoraj w nocy wroclilismy z Davos. Ostatnie pewnie narty w tym roku...... pogoda piekna, snieg do poludnia swietny, dzieci dwa dni w szkolce wiec moglismy troche pojezdzic. Ogolnie mowiac bylo naprawde super ale kilka dni to stanowczo za malo jak dla mnie.... a i dziecia byly mocno rozczarowane,ze nie zostajemy na niedziele i musimy wracac.
A po cichu dodam, ze przywiezlizmy do domu tym razem dwoch medalistow ;-) (zdjecie 1 i 4;-):-)): SSD - Skischule Davos

Nie no Cicha elegancko! super!!!Gratuluje!

Mamoot- oby wyjazd sie udal(i do niego doszlo!)
u moich rodzicow tez teraz remont..wczoraj Adam z Dusia :-ppomagal..a my z mama i Grackiem relaksowalysmy sie na zakupcha(mlody spal)

Cicha, wielkie gratulacje! Julek to widzę, że znów nr 1! A Zosia pierwszy raz startowała? I chyba jakby najmniejsza z pozostałych wyróżnionych?
U Was też taka cudna pogoda? Kurcze, że też Olga sie pochorowała, bo inaczej pewnie cały dzień można by na polku spędzić:dry:Ale to nam nie ucieknie

Cicha gratulacje!!!! :-)

Mamootku mam nadzieje ze wszystko Wam wyjdzie jak planujecie :)

My dzis idziemy na urodzinowego grilla...Pogoda wczoraj byla typowo wiosnenna-wspaniale wrecz...na samych sweterkach mozna pomykac...Ale juz wieczor chlodny...Dzis jak narazie pogoda dopisuje i mam nadzieje ze bedzie rownie milo jak wczoraj :)

Po pierwsze: dziekujemy:-)

Kasia zoska wlasciwie po raz pierwszy zaliczyla slalom. No i lekko sie zdziwilam, ze stanela na podium bo z boku wygladala na turystke zwiedzajaca krajobrazy przy swoim przejezdzie:-) W kazdym badz razie byla szczesliwa, ze dostala medal...bo w Vilars ostatniego dnia byla chora a wtedy wlasnie byl slalom i medale, wiec ominela ja ta przyjemnosc. A najmniejsza moze i byla bo szkolka jest od 4 lat i najpierw nie chcieli jej przyjac (na nasze slowo, ze naprawde jest na tym poziomie) dopiero jak instruktor ja przetestowal to ja wzieli. A Julka w tym roku sezon rozpieszcza :-) (ale troche zasluzenie bo naprawde sie stara i naprawde bardzo lubi narty).

A pogoda u nas byla rano piekna. A w poludnie z minuty na minute zrobilo sie szaro i pochmurnie. Pewnie zaraz lunie. Jutro tez ma padac....wiec nie poszalejemy.

Pati zazdroszcze grilowania..... zjadlabym cos tak dobrze przygotowanego.

Cicha, wielkie gratulacje dla Małych Narciarzy. Jeszcze Ty z mezem powinni ście zacząć przywozić medale ;-) :-D

Weekned cudny wiosenny. Wczoraj bylismy w podwarszawskim ogrodzie botanicznym, a dziś po basenie - na corocznej wycieczce do zamku w Czersku. Sielana.:-)

my weekend u rodzicow- tez wiosennie:-)z przelotnym gradem:-D slowo..pelne slonce ..sweterki/katanki..i nagle gradzik:-p

reklama
Do góry