reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja mam duza rodzine, moj A tez...mamy mimo odleglosci PL/UK baardzo dobry i czesty kontakt! dla mnie rodzina to podstawa...;-)

reklama
Mamoot, to faktycznie musiało być wesoło:-D
Też zaliczyliśmy basen w weekend. Dzieciaki zachwycone, bo miały płetwy na nogach:tak:I jeszcze byliśmy u kuzynki, więc dzieciaki wybawione. Szkoda, że weekend tak szybko się skończył:-(

Nie w Tarnowie. Na Woli Rzędzińskiej (jeśli wiesz gdzie to jest) jest nowy, taki mały, fajny, rehabilitacyjny
:tak:

oj to nie słyszałam o nim wiem,, a czy to jest prywatny czy jaki jak będę we wakacje to może uda mi sie go poszukać bo nie bardzo kojarzę gdzie to jest jak mi sie wydaje to chyba jak na Rzeszów ale nie jestem pewna --------- ja wiem
ze jest na mościcach i za parkiem strzeleckim tam raz byłam

To jest wieś zaraz za Tarnowem w stronę Rzeszowa. Basen o wiele mniejszy niż wymienione przez Ciebie, ale przez to taki kameralny. Nie wiem ile już stoi i jak jest z obłożeniem, ale sa tam akurat zajęcia, które nas interesują więc tam jeździmy

Ale miałam tydzień. Wtorek i środe wieczorem siedziałam po nocy u rodziców i pomagałam im przygotowac mieszkanie do remotnu. W czwartek w scenerii pudeł i kartonow były improwizowane imieniny mojego taty. A wczoraj odsypiałam. :-)
Do tego urwanie głowy w pracy. Ale mimo tego jak nic się nie pokomplikuje, to uda nam się w nastepnym tygodniu pojechac na tydzień do Zakopanego :-)

reklama
Do góry