reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Wczoraj mialam mega lenia na kompa...Bylam po poludniu kupic dla mlodej buty-wybrala mega wsiunskie!:-DAle pozwolilam jej wziac zeby sie cieszyla-beda tylko do przedszkola..Maja pelno brokatu,serduszek i innego badziewia :-D Kupie jeszcze jedna pare i bedzie dobrze ;) Jeszcze musze kupic kurtke dla niej wiosenna...moze dzis mi sie uda...

Własnie ja muszę wyciągnąć z szafy garderobianej i przymierzyć bo jedną kurtkę młody ma i kamizelkę też.
A trampki chyba tez będą dobre dzisiaj wszystko poprzeglądam :-D

no Pati ja zauważyłam ze im rodzice wola rzeczy prostsze i stonowane to dzieci kwiatki bratki i paprotki wszystko ubrokatowane

Mój młody na razie jakichś większych fochów ubraniowych nie ma nie lubi tylko ciemnych rzeczy woli kolorowe.

My też musimy kupić buty i kurtkę dla Ali. Niestety tej drugiej rzeczy nie mogę kupić przez internet bo Alcia jest tęga i normalne rzeczy są dla niej za szczupłe. Buty oglądam z nudy na allegro. Ech nie doczekam się kiedy skończy się domowa kwarantanna. Acha..nic wam chyba nie pisałam,Ola ma zapalenie płuc. Siedzimy w domu i jest koszmarnie. Dziewczynom odbija a ja niedługo zacznę rozmawiać z kwiatkami. Adam w delegacji.

i mnie czekaja zakupy dla Dusi- buty, rajstopy, spodniczki, spodnie, dresy- wyrosla mi ze wszytskiego niemalze:baffled:

Fredka no niegadaj ,ze jeszcze na to wszysztko macie zapalenie pluc...kobieto ,ze ty jeszcze w koku nie siedzisz tonaprawde cud nad wisla! Zdrowia!!!!!
Ja musze mloda tez troche obkupic...chociaz u nas z bluzkami dobrze wyglada...ale jakies nowe skarpetki,kilka par spodni i jeszcze jedne buty...no i kurtka...

reklama
Pati, wsiuńskie mówisz:-D Ale tak, u nas też im bardziej świeci, błyszczy jest mega różowe tym lepiej:sorry:Spokojnie, wyrosną (mam przynajmniej taką nadzieję) Miki też niewybredny, ale w sumie swój gust ma i nie wszystko mu się podoba
Fredka zdrowia!

Do góry