reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Mnie się widzi, że trochę potrwa zanim sprawa przycichnie.
Dla mnie zlot to również sprawa aktualna.

Moniu popieram w 100%

reklama
o rany baby !! hehe :-) bo wam po klapsu dam :-) nerwy byly i sie zmyly teraz wrocmy do sedna, jak juz wspominalam na poczatku sierpnia jestesmy z Mariolka w Kolobrzegu, jak ktos chce wpasc bo ma blisko albo ma daleko a mimo to chce wpasc to zapraszam hehe :-)

znaczy się zlot w Kołobrzegu?
To ja odpadam. W sierpniu nie mam urlopu ani ja ani Marcin, a sam Kołobrzeg jak dla mnie to średnia miejscówka :-)

Niemniej jednak bawcie się dobrze babeczki! I pisze to szczerze :-)

Mi sie za to Kolobrzeg bardzo podoba i chetnie bym dolaczyla do dziewczyn jesli akurat mi czas i fundusze na to pozwola:tak:;-)

a za zlotem tez nadal jestem:-)

Martucha :-)

Mi w tamtych oklicach wybrzeza bardziej odpowiada np. Mielno.
Kołobrzeg to troche za duze miasto na wakacje jak dla mnie. Co innego gdybym była w Twojej sytuacji, to pewnie wciąż bym jeździła :D

W sumie to jakby spotkanie odbyło się w Kołobrzegu to mi by ewentualnie pasowało :tak:, bo bym z małżem od razu na tydzień się zapuściła w okolice :-), choć wolę mniejsze miejscowości, jak Abeja :tak:

mnie to tam obojetnie byleby plaza byla i gdzie pochodzic :-) a w Kolobrzegu nie bylam (chyba) i chetnie sie wybiore :-) hehe co do zjazdu to nieoficjalny zjazd :-) no ale moze sie zrobi oficjalny jak sie zjedziecie hehe :-)

Abeja ja uwielbiam Miedzyzdroje i Kolobrzeg chciaz mniejsze miasta tez mi odpowiadaja;-):tak:wazne zeby morze bylo;-)

a czemu napisalas ze jakbys byla w mojej sytuacji??bo nie zalapalam:-p:sorry2:

reklama
o ile dobrze pamietam pisałas ze twoi rodzice maja w kolobrzegu dom :-) stad wlasnie o taka sytacje mi chodzilo :-) gdyby moi mieli to bym wciaż jezdziła :-)

chyba ze cos zle zapamietalam :-)

Do góry