reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia a co planujesz? urlopowo?

My chyba w sierpniu na ostatnie dwa tygodnie pojedziemy na last minute jakieś bo sie nie możemy zdecydować na cos konkretnego;) marzy mi sie Sri Lanka albo Kuba

A pusto bo nikt nie pisze hehehe kazdy chce czytac tylko

reklama
Sylwia, na pewno jedziemy na kilka dni do mojej koleżanki- okolice Raciborza, a dalej jeszcze nie wiem. Chcemy tak jak w zeszłym roku pojeździć po górach, tylko z innej strony :-) no i muszę się zmobilizować i popatrzeć co gdzie jest fajnego. I zapytać sąsiadkę, czy będzie w domu i zajrzy do Mrusia, bo od tego zależy, na ile wyjedziemy. W tym roku krajowo, może w przyszłym roku się wybierzemy na jakąś fajną wycieczkę w ciepłe miejsce. A, i lecimy do Oslo 1-6 września :-) bilety już kupione.

Sylka mnie tez sie marza odlegle wakacje ale ta przestrzen i odleglosci jakos zniechecaja.... moze jak dzieci wyfruna z domu to bedzie latwiej:-)

Kasia Oslo...fajnie. Bedziecie troche zwiedzac okolice czy tylko miasto?

Cicha no marzenia trzeba realizować;) zobaczymy co nam wyjdzie z tego wszystkiego.
i chciałabym jeszcze do Paryża ale to tak kiedyś weekendowo;)

A jak jestescie na wakacjach w hotelu to jak sie zachowujecie w stosunku do hotelarzy, generalnie obsługi? Płace to wymagam, czy raczej przyjacielsko lecz z dystansem?

Cicha u Was gorąc a u nas wczesna wiosna... Oj chciałabym trochę lata, choć jak będą upały, to będę psioczyć.
Ciekawe czy Zosia będzie tęskniła za Julkiem
Sylwia, ciekawe plany. Oby się zrealizowały
A ja jeszcze 3 dni i 2 tygodnie urlopu. Pierwszy tydzień stacjonarnie a potem na tydzień na Węgry do Egeru.

Kasia fajnie :) Oslo ciekawe jest :)

Syla ja ogolnie jestem mila,ale potrafie swoje powiedziec jak mi nie pasuje :)ostatnio dwoch zjechalam na urlopie... ogolnie mam zawsze chody u barmanow:-D ogolnie nie robie z siebie wielkiej pani bo po co... jak sa mili to i dobry napiwek dostana... paniom sprzatajacym pokoje zawsze dajemy w drugi dzien :)

No ja tez raczej miła jestem chyba ze ktoś przegina ale spotkałam sie z takim podejkściem moim zdaniem chamskim więc pytam.

Jak jestem zadowolona to tez daje napiwki.

ja ogolnie zawsze daje napiwki... chyba ze ktos jest wyjatkowo niemily to w ostatecznosci procesje puscze i tyle...

w sobote bylysmy na 30-stce kolezanki-sklad 3 baby-czyli swieta trojca :-D wypilysmy cholera wie ile-same dobre koktajle-na koniec rachunek 26,50 :-D dodam ze tu jeden koktajl kosztuje ok.7-8 euro :-) a i jeszcze kawy mi sie zachcialo to przyniesli mi z baru obok ;-) to sie nazywa servis :-) o i jeszcze sobie frytki przynioslysmy :-D na zakaske :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry