reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

super Cicha!:)
My uzywamy cd , bo zdjecia nieraz zarzucamy tu... Mamy 3 laptopy - ostatni A . kupil sobie miesicac temu taki malutki podreczny na podroze wlasnie i tez z cd.
a apropos gwarancji- moj wozek po rocznej gwarancji - zlamalo sie przednie kolko- pojechalismy do sklepu dokupic- dostalismy za darmo wszystkie cztery:)))))))))))))(a dodam, ze nie sa najtansze, wiec tymbardziej wyszlam meeega uchchana:)

reklama
Ja też mam z CD/dvd przydaje sie czasem.
Czasami do oglądania bajek - dla Wojtka, czasami muza jakaś albo do zgrywania zdjęć, na CD.

A zdjęcia bedą wkrótce bo jakoś czas mi zawsze przez palce ucieka...

ja sie nie odzywam...bo mam zaleglosci w zdjeciach, ze heeej...przede wszystkim te urodzinowe Klaudii musze wkleic...

Melduję się na chwilke, bo cały tydzień nie miałam neta. Teraz znów będę bez kompa.
Tydzien minął nam miło, bo w towarzystwie przyjaciół. Dzieci bawiły się zgodnie. Jednak układy damsko męskie są inne niz między braćmi :-D Trochę pogoda się popsuła, jak chyba wszędzie, ale tylko troche padało, więc w sumie nieźle.
Jestem strasznie dumna z Wojtka, bo kilka dni temu zaczął samodzielnie przepływać po kilka metrów. Już bez odbijania się od dna. Bez żadnych pomocy "dmuchanych". Za to nurem z głową pod wodą.
Dzisiejsze urodziny Wojtkowe bardzo udane, był tort (który zyskał uznanie jubilata), był wypad na lody, balony i prezenty :-)

Jutro Marcin wyjeżdża na tydzień i zostaje sama z dziecmi. Trzymajcie kciuki za mnie.
całusy!!!

Mamoot jestem pewna jak zawsze ze dasz rade;)

U nas dzisiaj pochmurno i pogoda dość kapryśna, ale grill w planach.
Wczoraj za to dzień pełen wrażeń, urodziny cd tort w kształcie pirata;) i na wystawie psów sister zajeła ze swoją sucz 2 miejsce!!!

U nas też dzisiaj tak na dwa razy, ale nie pada.
Sylwia, to gratulacje, bo to przecież międzynarodówka! Namawiałam m, żebyśmy pojechali do Krk dzisiaj, ale nie dał się jąć, a samej mi się nie chciało
Mamoot, kto jak kto, ale Ty na pewno dasz sobie radę!

Piekny dzis tutaj mamy dzieni jak dla mnie za goracy (32 stopnie:-(). Julek pojechal i na razie jest fajnie ale wieczorem zrobi sie pewnie pusto....

Mamoot dasz sobie swietnie rade.... na lonie natury jest znacznie latwiej i przyjemniej niz w czterech scianach. Pewnie nawet nie wiesz kiedy Ci ten tydzien minie:-) A swoja droga jak ja bym sie chetnie wyrwala tam do was w odwiedziny.....szkoda, ze tak daleko.... ale pomarzyc mozna;-)

A ogolnie wstyd i hanba...dlaczego tu jest taka pustka...?

reklama
Oj pusto tu, pusto... bierzmy sie do roboty!
Dziś wieczorem, jak nie padnę, czas się zabrać za planowanie urlopu- żeby znów nie było na wariata, z szukaniem noclegu o 23. Tylko musze zapytać sąsiadkę, czy zaopiekuje się Mrusiem.

Do góry