reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

super Cicha!:)
My uzywamy cd , bo zdjecia nieraz zarzucamy tu... Mamy 3 laptopy - ostatni A . kupil sobie miesicac temu taki malutki podreczny na podroze wlasnie i tez z cd.
a apropos gwarancji- moj wozek po rocznej gwarancji - zlamalo sie przednie kolko- pojechalismy do sklepu dokupic- dostalismy za darmo wszystkie cztery:)))))))))))))(a dodam, ze nie sa najtansze, wiec tymbardziej wyszlam meeega uchchana:)

reklama
Ja też mam z CD/dvd przydaje sie czasem.
Czasami do oglądania bajek - dla Wojtka, czasami muza jakaś albo do zgrywania zdjęć, na CD.

A zdjęcia bedą wkrótce bo jakoś czas mi zawsze przez palce ucieka...

ja sie nie odzywam...bo mam zaleglosci w zdjeciach, ze heeej...przede wszystkim te urodzinowe Klaudii musze wkleic...

Melduję się na chwilke, bo cały tydzień nie miałam neta. Teraz znów będę bez kompa.
Tydzien minął nam miło, bo w towarzystwie przyjaciół. Dzieci bawiły się zgodnie. Jednak układy damsko męskie są inne niz między braćmi :-D Trochę pogoda się popsuła, jak chyba wszędzie, ale tylko troche padało, więc w sumie nieźle.
Jestem strasznie dumna z Wojtka, bo kilka dni temu zaczął samodzielnie przepływać po kilka metrów. Już bez odbijania się od dna. Bez żadnych pomocy "dmuchanych". Za to nurem z głową pod wodą.
Dzisiejsze urodziny Wojtkowe bardzo udane, był tort (który zyskał uznanie jubilata), był wypad na lody, balony i prezenty :-)

Jutro Marcin wyjeżdża na tydzień i zostaje sama z dziecmi. Trzymajcie kciuki za mnie.
całusy!!!

Mamoot jestem pewna jak zawsze ze dasz rade;)

U nas dzisiaj pochmurno i pogoda dość kapryśna, ale grill w planach.
Wczoraj za to dzień pełen wrażeń, urodziny cd tort w kształcie pirata;) i na wystawie psów sister zajeła ze swoją sucz 2 miejsce!!!

U nas też dzisiaj tak na dwa razy, ale nie pada.
Sylwia, to gratulacje, bo to przecież międzynarodówka! Namawiałam m, żebyśmy pojechali do Krk dzisiaj, ale nie dał się jąć, a samej mi się nie chciało
Mamoot, kto jak kto, ale Ty na pewno dasz sobie radę!

Piekny dzis tutaj mamy dzieni jak dla mnie za goracy (32 stopnie:-(). Julek pojechal i na razie jest fajnie ale wieczorem zrobi sie pewnie pusto....

Mamoot dasz sobie swietnie rade.... na lonie natury jest znacznie latwiej i przyjemniej niz w czterech scianach. Pewnie nawet nie wiesz kiedy Ci ten tydzien minie:-) A swoja droga jak ja bym sie chetnie wyrwala tam do was w odwiedziny.....szkoda, ze tak daleko.... ale pomarzyc mozna;-)

A ogolnie wstyd i hanba...dlaczego tu jest taka pustka...?

reklama
Oj pusto tu, pusto... bierzmy sie do roboty!
Dziś wieczorem, jak nie padnę, czas się zabrać za planowanie urlopu- żeby znów nie było na wariata, z szukaniem noclegu o 23. Tylko musze zapytać sąsiadkę, czy zaopiekuje się Mrusiem.

Do góry