reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati, ja się wcale nie dziwię, że macie chody u barmanów :-) Fajnie, tak mozna balować:tak:

Dokladnie to samo mialam napisac.:-) Pewnie bylyscie ' najatrakcyjniejszym stolikiem/towarzystwem' w tej knajpie. A do spa kiedy ruszacie (czy cos mi sie pomylilo i to nie te urodziny)?

Ostatnia edycja:
Cicha Spa mamy teraz na weekend :) wyruszamy o 11:00 :) na 15:00 mamy juz pierwszy zabieg :) ostre tarcie ;) czyli peeleng calego ciala...przyda mi sie jak nic bo schodzi mi skora po urlpie...a potem masaz :)

Ale fajny weekend Wam się szykuje. Ja tez nie narzekam, bo jedziemy do znajomych a tam zawsze świetnie się bawimy
Pochwale się, że w nowym numerze magazynu Scooby Doo jest zdjęcia Miśka z Luką. Ale się ucieszył jak to zobaczył. I jeszcze dostał pocztą grę lego - bardzo fajna

uuuu :):) gratki Miki:)!

ja poprzedni weekend mialam swietny- od piatku do niedzieli imprezki, piknik, itd...a ten w piatek i sobote pracuje...coprawda nocki- wiec ...pewnie spokojnie grilla strzelimy nad jeziorkiem.

Gdzie się Fusik podziewa?
Patrzyłam teraz na prognozę pogody i aż mi się wierzyć nie chce, że jutro ma być poniżej 15 stopni. Teraz jest bardzo przyjemnie, 20 stopni, słoneczko pomału zachodzi...
A ja jutro ostatni dzień w pracy i urlop! Co prawda w przyszły piątek będę musiała przyjść do pracy, no ale co tam ;-)

u nas leje od rana.... wiec weekend pewnie bedzie pogoda barowa a miałam plan kąpieli w jeziorze itp A ja zaczynam urlop tygodniowy od 18 lipca taki w domu z kumpelą;) zarzadzamy;)))))

reklama
Rusia, jak to co zrobimy, piszemy!
U nas buro, ponuro, i pada od czasu do czasu, a jutro 13 stopni- choroba ciężka, lipiec jest!
Wczoraj byłam u szefa w sprawie studiów, żeby wstępne ustalenia potwierdzić- powiedział, zebym napisała podanie i nie przewiduje odpowiedzi odmownej. Napisałam wczoraj, ale na koniec dnia, a dziś go pewnie nie będzie... zgodę raczej da, pytanie tylko czy sfinansuje w całości, czy częściowo, bo w tej kwestii się nie wypowiedział.

Do góry