reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia a co planujesz? urlopowo?

My chyba w sierpniu na ostatnie dwa tygodnie pojedziemy na last minute jakieś bo sie nie możemy zdecydować na cos konkretnego;) marzy mi sie Sri Lanka albo Kuba

A pusto bo nikt nie pisze hehehe kazdy chce czytac tylko

reklama
Sylwia, na pewno jedziemy na kilka dni do mojej koleżanki- okolice Raciborza, a dalej jeszcze nie wiem. Chcemy tak jak w zeszłym roku pojeździć po górach, tylko z innej strony :-) no i muszę się zmobilizować i popatrzeć co gdzie jest fajnego. I zapytać sąsiadkę, czy będzie w domu i zajrzy do Mrusia, bo od tego zależy, na ile wyjedziemy. W tym roku krajowo, może w przyszłym roku się wybierzemy na jakąś fajną wycieczkę w ciepłe miejsce. A, i lecimy do Oslo 1-6 września :-) bilety już kupione.

Sylka mnie tez sie marza odlegle wakacje ale ta przestrzen i odleglosci jakos zniechecaja.... moze jak dzieci wyfruna z domu to bedzie latwiej:-)

Kasia Oslo...fajnie. Bedziecie troche zwiedzac okolice czy tylko miasto?

Cicha no marzenia trzeba realizować;) zobaczymy co nam wyjdzie z tego wszystkiego.
i chciałabym jeszcze do Paryża ale to tak kiedyś weekendowo;)

A jak jestescie na wakacjach w hotelu to jak sie zachowujecie w stosunku do hotelarzy, generalnie obsługi? Płace to wymagam, czy raczej przyjacielsko lecz z dystansem?

Cicha u Was gorąc a u nas wczesna wiosna... Oj chciałabym trochę lata, choć jak będą upały, to będę psioczyć.
Ciekawe czy Zosia będzie tęskniła za Julkiem
Sylwia, ciekawe plany. Oby się zrealizowały
A ja jeszcze 3 dni i 2 tygodnie urlopu. Pierwszy tydzień stacjonarnie a potem na tydzień na Węgry do Egeru.

Kasia fajnie :) Oslo ciekawe jest :)

Syla ja ogolnie jestem mila,ale potrafie swoje powiedziec jak mi nie pasuje :)ostatnio dwoch zjechalam na urlopie... ogolnie mam zawsze chody u barmanow:-D ogolnie nie robie z siebie wielkiej pani bo po co... jak sa mili to i dobry napiwek dostana... paniom sprzatajacym pokoje zawsze dajemy w drugi dzien :)

No ja tez raczej miła jestem chyba ze ktoś przegina ale spotkałam sie z takim podejkściem moim zdaniem chamskim więc pytam.

Jak jestem zadowolona to tez daje napiwki.

ja ogolnie zawsze daje napiwki... chyba ze ktos jest wyjatkowo niemily to w ostatecznosci procesje puscze i tyle...

w sobote bylysmy na 30-stce kolezanki-sklad 3 baby-czyli swieta trojca :-D wypilysmy cholera wie ile-same dobre koktajle-na koniec rachunek 26,50 :-D dodam ze tu jeden koktajl kosztuje ok.7-8 euro :-) a i jeszcze kawy mi sie zachcialo to przyniesli mi z baru obok ;-) to sie nazywa servis :-) o i jeszcze sobie frytki przynioslysmy :-D na zakaske :-D

reklama
Do góry