reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamootku, u Was to jest zawsze miło i przyjemnie
U nas się rozpadało, ale mam nadzieję, że będzie jak wczoraj, czyli deszcz, burza i do wieczora super pogoda. A zależy mi, żeby się rozjaśniło, bo idziemy na imieniny wujka na działkę

reklama
Rusiu w pełni podzielam Twój zapał. Mi też brakuje ogródka. Jak tylko robi się ciepło tęsknie za własnym ogrodowym zakątkiem.
Mamoot mam nadzieje, że pstrykasz fotki, bo dużo u was się dzieje, oj dużo.
Sylwia udanych urodzin Wojtka i zabawy ze znajomymi.
KasiaDe, kciuki zaciśnięte, dmucham w chmury może słońce wyjdzie.
U nas urodziny Oli jutro. Jak na razie jestem po kłótni ze starym. Pojechał z Olą na działkę a my kiblujemy w mieszkaniu. No właśnie apropos pogody chcemy wyjść do znajomych więc lepiej niech nie pada. Wreszcie mam chwilkę dla siebie a tu szaro i ponuro, ale duszno.

Widze u wszystkich czas działkowy. U nas padało cały dzień. CHłopcy torche fiksowali w domu (ostatnio są świetną ekipą, łobuzuja razem, a my nie wiemy czy się smiać, czy płakać...). Pod koniec dnia udało się ich namówić na zbieranie slimaków. Na koniec kazalismy im znaleźć miłe miejsce dla slimaków i tam je odłozyć :-) Zabawa znakomita :-)

Sylwia, fajne plany. Góry to mi się marzą... Z resztą morze też :-)
Rusia, to trzymam kciuki, żeby udało Ci się go namówić.
Fredko, fotki pstrykam, ale niestety nie sposób je wgrać do netu przy tym łączu, które tu mam.

Ostatnia edycja:
Sylka no i gdzie tefotki? Ty tylko smaku narobisz a potem znikasz he...;-)

A ja wlasnie wrocilam z apple store z dobra wiescia. Padl mi laptop (czarny ekran) i chcialam wiedzic czy totalnie czy do uratowania (a jesli tak to czy warto....) Pan powiedzial, ze do uratowania za 1100 CHF ale mam fuksa bo choc moj mac juz po gewarancji to okazalo sie, ze to wina karty invidia (produkcja z 2008 miala jakis feler). Tak wiec musza mi go naprawic za darmo:-) Co prawda juz i tak rozgladalam sie za nowym ale ten mial powedrowac do mojej siostry i ciesze sie ze jadnak bedzie mial drugie zycie:-)

A swoja droga to ytak przy okazji zapytam: czy wy odtwazacie plyty na laptopach czy wogole nie uzywacie tej funkcji? Bo zastanawiam sie nad modelem z i bez mozliwosci odtwazania (w sumie jak sie z dziecmi jezdzi to czasem sie przydaje ale jednak spore dodatkowe kilogramy ;-))

Cicha, teraz mam drugiego laptopa w życiu i obydwa miały cd. Jak kupować bez, to małego notebooka a jak ekran większy, to już z cd

reklama
To i pewnie moj nowy taki bedzie...ale niepredko. Odebralam dzis mojego staruszka i 'smiga' jak nowy (no moze niezupelnie ;-)). No ale dziala i jest ok:-) Swoja droga swietny serwis..uwineli sie w 3 godziny:-)

Do góry