reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

a ja mysle by od wrzesnia mlodego dac do zlobka i tez wystartowac do pracy...:) pracowalam tu(wtedfy bylo mniemniej na bb i nie wiem czy Wam mowilam-lacznie prawie rok) i bylo ciezko z czasem, obrobieniem wszystkiego, ale jakby tak sie dalo to ...Moj A niestety niewiele moze mi pomoc, bo konczy prace roznie....ale w weekendy moze sie popisac:p...no zobaczymy...ewentualnie otworze tu firme :p

na allegro narazie przestalam sprzedawac...ale wystawiam sobie tu w UK rzeczy i co jakis czas jezdze na ryneczek i sobie sprzedaje:p

reklama
Fusik, to chylę czoła, ja z tej samej branży i na samą myśl o powrocie do pracy dostaje skrętu kiszek. Mam plan tam nie wracać. Na przyszły rok zacznę szukać nowej pracy. Wyścig szczurów nie dla mnie. Wkurza mnie nienormowany czas pracy, olewanie przez szefostwo pracowników i te plany. Zresztą to tylko małe głupotki ale wszystko tkwi w szczegółach. A zdradzisz na jakim stanowisku? ja doradca klienta instyt.

Fusik, to chylę czoła, ja z tej samej branży i na samą myśl o powrocie do pracy dostaje skrętu kiszek. Mam plan tam nie wracać. Na przyszły rok zacznę szukać nowej pracy. Wyścig szczurów nie dla mnie. Wkurza mnie nienormowany czas pracy, olewanie przez szefostwo pracowników i te plany. Zresztą to tylko małe głupotki ale wszystko tkwi w szczegółach. A zdradzisz na jakim stanowisku? ja doradca klienta instyt.

ja doradca klienta biznesowego :-) ale mikroprzedsiębiorstwa, choć ostatnio mówią że jesteśmy wszechstronni i mamy robić wszystko ( oprócz hipotek osobistych), ale roboty na firmach jest dużo i tak robiłam głównie to

Witam,
Jest szansa żeby naszym maluchom przedłużyć dzieciństwo

Zbierajmy podpisy pod projektem ustawy, ruszyła akcja " Ratujmy maluchy".

Chodzi o to żeby rodzice dzieci 6- letnich dalej mieli wybór, a nie na przymus ,czy w wieku 6 lat posyłają dziecko do szkoły czy zerówki.

Wiecej szczegółów na stonie:

www.rzecznikrodziców.pl

Pozdrawiam

Mamootku, Ty wiesz, że musisz codziennie sie nam meldowac, tak?

Wiem Kasiu. :-) Aaaa... może być wieczorem? ;-) Kasiu kochana, na pewno bym Ci dała znać, gdyby coś sie działo. Chyba, ze bym nie zdążyła, w co wątpię.

Po prostu wczoraj i dziś latam pół dnia, bo mi się sprawy skumulowały. Jakies badania, lekarze itp. Wczoraj zaliczyłam alergologa, bo mi pewnie poród wypadnie w środku pylenia brzozy i bez leków, to zamiast oddychać bym kaszlała. Wczoraj wieczorkiem zrobiłam sobie wolny wieczór, zostawiłam chłoipców z Marcinem i poszłam do mojej przyjaciółki.
Dzis od rana pobieranie krwi. Potem jeszcze zakupy dziecięcych kosmetyków w smyku, odebrałam zamówiona w empkiu ksiązkę, poleciałam do apteki i na pocztę. Po tym wszystkim padłam nieżywa. A po południu miałam usg. Maleństwo jest nadal dziewczynką :-) więc to już chyba pewniak. Wszystko w porządku, rozwinięta jak trzeba. Waga szcunkowa to 3kg, więc mam nadzieję, że do porodu nie urośnie już bardzo, serduszko bije miarowo, łożysko i wody płodowe w porządku. Jedynym słowem bomba! :-)
Teraz siedze już grzecznie w łóżeczku i odpoczywam.

A jutro mam z kolei kontrolę u ginki i potem musze wpaść na chwilkę do biura. Chyba już ostatni raz przed porodem :-)

Pati :-) Ja tez sie cieszę, ale jednak stresik jest. Mimo, że to trzecie, to zawsze pzecież jedyne w swoim rodzaju. :-) Każde dziecko, każda ciąża i każdy poród jest rzeciez inny. Ale mam w Was takie wsparcie i tyle od Was pozytywnych mysli, że niczym nie powinnam się stresować :-)

Mamootku, Ty nie szalej, bo naprawdę wyslę Marcinowi jakieś kajdanki, żeby zrobił z Tobą porządek ;-)
Jejku, ale fajnie... No i cudownie, że z Dziewczyną O Nieznanym Imieniu wszystko jest w porządku:tak:

reklama
Wyczytałam na suwaczku ze to jeszcze 15 dni jenaaaa normalnie tak szybko czas ucieka.
Moja sąsiadka niespodziewanie w ciąży i będą bliźniaki;)

A dzisiaj chyba po pracy czas zajrzeć na Rynek Główny, idziemy z Wojtkiem na lody i ciacho;)

Do góry