reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja też miałam pobudkę o 6, Wojtek już był wyspany :/ teraz chodzi i marudzi , ale spać nie pójdzie zaraza mała ;)
Miałam bogate plany na ten weekend i nadchodzący tydzień, bo miał zjechać do domu Grzesiek, ale go przetrzymali jeszcze na tydzień w pracy i nici z planów, a w lodówce mam wielką miskę sałatki jarzynowej... ciekawe kto to teraz zje :/

Irma, jakbyś mieszkała bliżej, to wpadłabym na sałatkę ;-)
Mamoot, bardzo wykrętna odpowiedź ;-)
A u nas zrobiło się paskudnie. Tylko kilka kresek na plusie i śnieg padał. Później mamy pójść na chwilę do teściów

A ja przebalowałam cały weekend, ale sie ubawiłam, i w dyskotekach i na koncercie, dalismy czadu ze znajomymi;)))) no a chłopaków zostawiłam w domu;) odpoczełam psychicznie

Syla fajowo :))
u nas tez weekend spedzony aktywnie :)
balowalismy do niedzieli 12:00 w sumie-bo tak zladowallismy na chate :-D do nianki dzwonilam w nocy ze przedluzamy balety :-D
pozniej troche pospalam,A zabral mloda a na 17:00 do A siostry na urodziny...wrocilismy o 24:00.. tak zlecalo-nie wiem kiedy...mloda dzis rano podniesc sie nie mogla...spala z 'a do 11:00... ja juz od 09;00 mialam swoje terminy...

ekstra dziewczyny. Korzystajcie póki możecie. Ja póki co tylko mogę wam zazdrościć, jednak już poszukuje wypoczynku nad morzem (bezpośrednio) i mam zamiar leżeć na plaży i nie ruszać tyłka w żadnej sprawie. Weekend tak sobie, jeszcze kilka dni i będziemy mogli wreszcie poszaleć. Koniec kwarantanny.

reklama
ja ..my z A odpoczywamy- Sa moi rodzice, gotuja, zajmuja sie dziecmi, a my...albo u znajomych, albo kino, restauracja, ...przez to brak tez czasu na bb:(

Do góry