reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
jaka firme bys chciala otworzyc?
a o pracy pisalas-pomoc u fryzjera jesli dobrze kojaze...

nie wiem jeszcze, ale tu wystarczy cokolwiek robic i jest duza pomoc z panstwa i te male firmy jakos hulaja...Jakies uslugi- moze rmontowe, a moze sprzatanie- duzo dziewczat nie ma pracy,bo nie zna jezyka itakie tak ...ale narazie Gracjan za maly:)...

Mamoocik- czekamy- az Ci zazdroszcze- ja nieraz w zartach mowie do A, ze jakbysmy tu zostawali to strzelamy 3 juz!:p

Dziewczyną O Nieznanym Imieniu
:-D :-D
Marcin ostatnio powiedział, że Marysia mu najbardziej pasuje. Może, może...

Rusia, no to strzelajcie! :-)

Fusik, będzie dobrze :-)

Wróciłam do domu i padłam. Marcin poszedł ze Stasiem do przedszkola po Wojtka, a ja odpoczywam na kanapie. :-)

Marysia bardzo pasuję - jestem za ;-)
Ło, ale u nas było dziś ciepło. Na placu zabaw pomykaliśmy w samych w samych podkoszulkach i bluzach. To lubię!

mi tez sie podoba Marysia, Ula miała mieć na drugie Marysia :-)

u nas też było ciepło ale niestety nie aż tak :-) za to weekend ma być u nas 21
ale podobno dzisiał tyle było już w Krakowie :-)

a i upraszam o trzymanie kciuków z okazji mojego ponownego upodlenia się w robocie :-)

Fusik ja bede trzymac... dobrze ze jeden dzien a potem weekend :-)

U nas tez ma byc cieplo... dzis bylo w kratke: rano pieknie a potem deszczowo.

Mamot fakt, ze ty juz na koncowce. Stres pewnie minie przy pierwszysch skorczach i oby ten trzeci porod byl najlzejszy. Swoja droga to podziwia tak po cichu odwage/pewnosc/swiadomosc...nie wiem jak to ujac po prostu fakt, ze tak jak chcieliscie macie 3:-) I to idealna na moje standardy bo mnie sie zawsze marzyla dwojka chlopcow, dziewczynka, potem pies i wiele milosci. Wy procz psa juz wszystko macie :-)
Do imienia Maria mam osobist sentyment (dzieki babci) ale musze przyznac, ze nie lubie zdrobnienia tego imienia. Ale tak mam tez z Zoska, ze mowie do niej Zofia, Zofka, Zozotje (szalencu) albo Zocha..... a nigdy Zosia. Jak juz chce zdrobnic to mowie Zosienko....

Mamoot szok jak to minęło!!! a ja jakoś tak ostatnio w takim ciągu z tym wszystkim że w ogóle nie zauważyłam kiedy:( Marysia pasuje:)

Fusik - trzymam kciuki!!! i jak czytam co piszecie to stwierdzam że fajną mam pracę:) tzn że lubię do niej chodzić i miło jest, żaden szczurzy wyścig...

Fusik, kciuki zacisnięte!
Cicha, moja mama i dwie babcie to Zofie i zawsze były Zosiami, więc mam wielki sentyment do imienia:tak:
A u nas dziś deszcz od rana, ale ciepło - 10 stopni.
I pamiętajcie, dziś 1 kwiecień - nie dajcie zrobić sie w konia ;-)

Oj u nas też deszczowo, ale dla mnie to lepiej. Ostatnio Ala upodobała sobie piesze wycieczki i ciągle by gdzieś chodziła. A moje nogi wchodzą mi już w pupę.

Fusik kciukasy zaciśnięte-powodzenia!!!

A i Marysia też mi się podoba.

reklama
Fredka nie nazekaj-zawsze pisalas ze chcialabys schudnac-no wiec chodz ile wlezie :))) przeciez taki maly czlowiek nie moze cie pokonac :-D

Marysia tez mi pasueje u Mamootkow bardzo :)

a ja Wam sie pochwale ;) od dzis bede jezdzila nowym autkiem :-D A kupil narazie dla mnie :))) ( ta nowa C klasa-mercedes ) :))) i dzis smigamy do pl :)) po 10:00 juz bedzie moj :D

Do góry