reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati jakbym miała wrócić i siedziec na BB i sie relaksować to może tak, a ja wracam do totalnego sajgonu i wyścigu szczurów... a i jak mi kiedyś dyrektor powiedział " harty wystartowały " :-(
trochę się ciesze że będę miała odskocznię ale logistycznie będzie ciężej niż myślałam

dzisiaj miałam próbę generalną bo jechałam do dentysty na 8:30 ( na tą godzinę będę chodziął do pracy w co drugi tydz) więc wstałam o 6, przebrałam Ulkę, wziełam prysznic, potem włosy, makijaż , w miedzy czasie Ulka marudzui, budze Daniela, i szok 7:35 - a ja musze wyjśc przed 8... totalnka porażka,
będę musiała jakoś sobie to w głowie inaczej poukładać aby zdążyć .. life is BRUTAL

a maz? kto zostaje teraz z dziecmi...przeciez nie bedziesz chyba musiala od rana z dzieciakami wszystkiego ogarniac co? dasz rade...masz jajca :-D

Fusiku, nie wiem, czy masz jajca, ale dasz radę. Na początku na pewno będzie ciężko, ale jak wypracujesz sobie poranne wstawanie i wybieranie sie z domu, to będzie git. A takiej pracy, to nie zazdroszczę...

Mamootku, Ty wiesz, że musisz codziennie sie nam meldowac, tak?

Ostatnia edycja:
Fusik dasz radę. Dziewczyny dobrze napisały, z początku będzie ciężko a później będzie już z dnia na dzień lżej. Zresztą, kto to pisze ... za jakiś czas i mnie to spotka.

Fusik napewno dasz rade:-) ale na początku będzie ciężko.
Ja wstaje o 5 i przed 7 Wojtek jest już w przedszkolu. A ostatnio rano wszystko nam sprawnie idzie wiec wstajemy nawet o 5:30;) zawsze to pół godziny więcej spania.

dzięki dziewczynki :-)
Pati z małą zostaje mąż ale on wraca po nocy z pracy o 7:30 a ja wtedy z Danielkiem w blokach startowych i do przedszkola, więc wszystko rano na mojej głowie bo jestem sama z 2 dzieciaków,
wiem że dam radę ale się obawiam - no cóż wyjścia brak
ale wczoraj sobie to jeszcze przemyślałam i jak mnie wku....to idę na l4 i szukam roboty ... w pracy było fajnie ale ostatnio się skiepsiło i .. ale zobacymy

reklama
Do góry