reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, chyba ten A Cię lubi;-):-D Ale wiesz, jak Ty takim wozem będziesz smigac, to nie dziw się potem, że w PL każdy mysli, że na forsie śpicie, hahahaha

reklama
Ja jeszcze do tej Marysi tak sie nie przekonałam w 100%, jednak Zośka michodzi po głowie. Musimy z Marcinem zrobic ostateczną narade wojenną ;-)

U nas tez cieplutko, inna sprawa, że mnie brzuch niesamowicie grzeje i już od dawna śmigam w leciutkich butach u lekkiej kurtce. A inni w ocieplanych i w kozakach :-D Więc jestem mało miarodajna.
Tyle, że te głupie pyłki szaleją. Na razie leszczyna, a za kilka dni brzoza pewnie zacznie. Brrr.....

Baśka, mi nawet tak ciaża tak bardzo nie smignęła. Jakos tak w sam raz. A Ty w ogóle miałaś ostatnio wariacki czas przez urządzanie mieszkania i przeprowadzkę. Nie mówiąc o pracy i dzieciach. Wtedy czas naprawdę smiga.
Fusiku, kciukasy zaciśniete mocno!
Cicha, dzięki za miłe słowa! I trzymam sie wersji lekkiego porodu, bardzo mocno się trzymam :-)
Pati, ciesze sie razem z Tobą - super prezent :-)

Ja tez lubie swoja pracę, ale jednak jak wczoraj wpadłam do biura, to stwierdziałam, ze już myślamijestem zupełnie gdzie indziej i póki co sprawy pracowe zupełnie (albo prawie zupełnie) mnie nie obchodzą.

Nie no bez jaj :-D
autko odebrane..tyle ze jeszcze ja jechalam audikiem bo A pojechal mi opony na letnie zmienic...
strasznie mi sie teraz audikiem jezdzi bo zmienil w nim na 19 calowe felgi i niskoproflowe opony i mimo ze tu prosta droga to jakos mi sciaga...juz jednym paluszkiem nie moge prowadzic... :-D

Jestem ciekawa jak tam Fusik bedzie po piwrwszym dniu pracy...jeszcze w taki dzien :-D

teraz musze dokonczyc szybko prace... buu ciagnie sie mi dzis jak flaki ;)

A Adam to mnie Kasia kocha jak szaleniec :-D ostatnio sie zmienil,ja sie zmienilam i se zyjemy fajnie ;) (tfuu tfuu-odpukac :-D

Pati, ekstra! A najbardziej ekstra, że se fajnie żyjecie! :-)
Mamoot, i Zosia, i Marysia ładnie, ciekawa jestem na które imię się zdecydujecie- a może jeszcze inne Wam przyjdzie do głowy jak Maleńka sie urodzi ;-)

Pati, tak trzymajcie! :-)

KasiuDe, Ania mi tez się bardzo podoba, ale Marcinowi nieco mniej. A zasadę mamy taką, że bierzymy pod uwagę tylko takie imiona,które obojgu bardzo się podobają. Moja mama jest Anna, więc sama rozumiesz :-)

KasiuKu, przez pewien czas była tez brana pod uwage Marta :-) Ale jednak "odpadła".

Mamoot, skoro Marta była brana pod uwagę, znaczy, że obojgu się podobała- a zdradzisz dlaczego "odpadła"? Pytam ze zwyczajnej babskiej ciekawości :-) No ja się ostatnio dowiedziałam, że Marta to dziwne i staroświeckie imię :-D czy ja wiem, mam odmienne zdanie w tej kwestii, ale fakt, że popularne nie jest. Martusia chodziła do żłobka, teraz to jej trzecie przedszkole, oprócz tego dyżury- w ostatnie wakacje 3 przedzkola, w poprzednie chyba też 3- i nigdy w jej grupie nie było drugiej Marty, nie wpadło mi też w ucho na placu zabaw przez tyle lat. A mnie się wydawało, że to takie zwyczajne imię :-D Nam się w każdym razie podoba, Marcie póki co też :-)

reklama
Kasia, mam kuzynkę Martę - o rok starsza ode mnie i teściową:-) Ale faktem jest, że mało popularne imię a mi bardzo sie podoba. Bardziej nowoczesna od Marty jest Martyna;-)

Do góry