reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot fakt, ze nieco przykro, ze nie do konca was doceniaja. Zycze aby z czasem sytuacja sie zmienila.Dobrze, ze chociaz w nnych aspektach praca daje ci wiele satysfakcji.
A przyszlego awansu juz na przyszlosc gratuluje.

Pati to juz niedlugo bedziesz smigac sama. Fakt ze jakos mimochodem przeszedl ten caly kurs i chyba dosc fajnie? Kiedy egzamin?

reklama
Cicha egzamin 11.12 godzina 13:00 :-D Nie wiem czy to dobry czy zly znak bo juz sie nie moge doczekac...Jak szlam na teoretyczny to chcialam go odwlekac w nieskonczonosc bo myslalalm ze nie zdam...I bylam nawet pewna ze bede miala poprawkowy a tu byla mila niespodzianka....A teraz mysle ze zdam-mam nadzieje ze sie nie pomyle...Dostalam dzis duzo pochwal-ze jezdze pewnie,czasami az za:-D Ze jezdzi sie ze mna jak z kierowca z 10-cio letnim stazem ...No kurde zobaczymy co z tego wyniknie....

Aha ,jak to jest w polsce-od razu po egzaminie sie dostaje prawko do reki czy trzeba czekac jakis czas? bo tu jest tak ,ze jak zdam od razu moge po egzaminie swoim autem wracac :-) I to mnie cieszy...ze od razu moge wsiasc i pedzic :-)

Mamoot gratuluję widoków na awans-mimo wszystko :) (jak nie docenią to my tam ich pogonimy!!!)
Pati- no takich komentarzy instruktora to tylko jak najmocniej pogratulować :) no i tylko nie przycwaniakuj za pewnie na egzaminie, bede trzymac kciuki :)

Mnie dzis wzielo na sprzatanie....najchetniej bym obmiotla wszystkie katy na raz...Ale kurde cos mnie w plecach juz boli...Zlozylam 4 pralki prania(tak sobie zwlekalam ze tyle sie uzbieralo) potem wyczyscilam kaloryfer bo juz troche kurzem zaszedl:confused2: obtarlam kwiaty bo tez kurzowa kolderke mialy:sorry:odkurzylam ,umylam podlogi,pozmywalam itp...Ale reszte zostawie sobie z takich rzeczy jak mycie okien,zaluzji itp.na nastepny weekend...dzis wyjezdzamy wiec za duzo czasu nie mam...a do swiat jeszcze troche wiec nie chce jeszcze raz do tego czasu wszystkiego powtarzac...No wiadomo nakurzy sie itd..ale mycie okien ,szafek,kafelek mysle ze bedzie optymalnie jak zrobie to za tydzien :-)

Ps.Cicha mysle ze nasz audik na dobry poczatek jest calkiem niezly...W sumie jak na pierwsze auto ktorym bede jezdzic to moge chmury obsrac ze szczescia ;-):-D

reklama
:-DPati ... Cichej chyba chodziło o autko takie specjalnie dla ciebie... :tak::-D
Na spółkę z "chłopem" :-D auto...przynajmniej u mnie odpada
dokąd nie miałam własnego to musiałam się dostosować do jego jazd
a tak jak mam swoje smigam gdzie chce :tak: do pracy on jeździł "niby że ma dalej
a tak spokój i jeden powód do kłótni mniej :-D

Do góry