reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Duska kochana siostra z ciebie i troskliwa corecza :-)

Gluszek u nas podobnie...Dzis np.byl taki sklad...Konik fioletowy,konik bialy,konik ponny,potem dwa wieksze konie-maskotki,ksiazka,jasiek maly z zajaczkiem i z 4 pieluchy tetrowe-ona do dzis z pielucha spi....i dwa samochody resoraki.....:confused2:

Ale juz wie ,ze do nas do lozka nie ma co brac tych wszystkich gratow bo jak koniny dostane to nic z tych rzeczy nie zostanie....Chociaz czasami jeszcze walczy...Ma warunek-jedna rzecz plus jedna pieluche....

Matek do spania bierze samochodziki i jak nieraz przytrafi się mu jakiś koszmar senny i idę się położyć koło niego to mnie trafia:wściekła/y:bo ląduję na autkach

U nas oczywiście szczury. W zalezności od stanu kolekcji. Aktualnie 5. :-D

Jutro rano ide w pracy na appraisal, czyli mówiąc po naszemu ocene roczą. Proszę uprzejmie o trzymanie kciuków. :-) Powiem im jaka jestem wspaniała i że wszystko wiem i umiem ;-):-p. A co! Ale w dobie kryzysu na podwyżkę niestety nie licze. :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry