reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No ja zawsze dorzucam owoce badz jakies warzywa i do tego jogurt.... Ale mielsimy miesiaczna diete na nutteli a teraz miod...Ser je ale sam i musze wycinac paskia potem na desce od chleba np."budowac"z tego domek :-D

reklama
Moj Adam pojechal do PL i raczej do czwartku jestesmy same...jak dobrze pojdzie...ale juz widze co bedzie po powrocie-wlasnie mi myszka spadla i sie tak troche rozpizgala...:sorry:A on o sprzety bardzo dba bo tez sporo kasy na nie wydaje...lubi miec jedne adobre...ale juz teraz sie zrobilo niedobre:sorry::-D

hehehe:-DPati:cool2:

ale masz spokoj w domu...ja mam ostatnio mnostwo wrazen:-D jutro jak pisalam jeszcze 2 egzaminy...a pojutrze usg:-)

Pati, Twój Adam u nas by oszalał. Ola wszystko demoluje w ciągu kilku godzin. M ciągle coś reperuje. Ostatnio popsuła zmieniarkę do płyt. Naprawdę nie wiem kiedy ona to robi!

Rusałko czekamy na wieści!!!

Dobra Fredka mala to mala-ale ja stara krowa ?:-D:-D:-D Ja tu najczesxciej cos odwale:-D ale zawsze przypadkiem :p ale myszke naprawilam...zrobilam dokladnie tak samo jak popsula sie...czyli pizgniecie o ziemie i Ty dziala:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Rusałko czekamy na wieści!!!

egzaminy juz za mna...jak poszly? nie mam pojecia- po swietach z Londynu przyleca wyniki:eek:

co do samopoczucia - roznie(dzis hafcilam jak kot po wypiciu pol szklanki herbaty z cytryna!), wiec generalnie kiepsko..:eek:jakby caly czas byla zmeczona -cos musze robic..itd..a czasem marzy sie polozyc, poleniuchowac poczytac ksiazke a tu czasu zero dla siebie!
jakbym tak jeszcze musiala sprzatac...(teraz robi to maz) to doby by mi zabraklo!

reklama
Do góry