reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

no co ty Baśka :szok: to ty twarda zawodniczka jesteś, ja tam jak mi wody odeszły to wpadłam w małą panikę i od razu jechałam do szpitala:tak:

Cicha to już???????? :szok::szok::szok: ale to zleciało:tak::tak::tak::-)
a ja nawet żadnego twojego zdjęcia w ciąży nie widziałam, wklejałaś coś?? jeśli tak to przegapiłam i proszę o powtórkę:sorry2:

Mamoot, KasiuDe wasze brzuszki też bym chciała pooglądać, :tak:;-):-)

reklama
ja czytam ostatniego posta- Irmy..i az zesztywniałam..co Cicha rodzi???:-D:-D:-D ..rozmawiałam przed chwilka z Pati..nic mi nie powiedziała..jejos ..pewnie sama nie wie:-D- (takie pierwsze mysli:-D:-D:-D:-Di dawaj poprzednie posty..ufff..no nic nie przegapiłam.:cool2:

Cicha trzymaj sie kobito:-D

ach..a ja Wam powiem, ze naprawde poznałam tu w UK sporo fajnych kobitek z dziecki..niektóre ponownie w ciazy..a te blizsze tez planuja..wiec moze jednak faktycznie w te wakacje sie zdecydujemy:-)

bo swoja droga dzis tez rozmawiałam ze stra kumpela..Pierwsze dziecko mieli ..dosc szybko..i tak potem zarzekali sie nie nie...az zachciało sie..ze tak pwoeim:confused:..no i róznica wieku prawei 7 lat...powiedziała mi..ze straaasznie załuje, ze wczesniej sie nie zdecydowali...raz starsza zazdrosna strasznie o brata..dwa...ona twierdzi, ze za jednym arzem w pieluszkach..i wsio a tak..rozciagniete to tylko w czasie...no jak dla mnie brzmi przekonywujaco:-D

Baśka, rzeczywiście ostra babka z Ciebie.:-)
Mi też wody odeszły w domu, jakoś o 22-23.00, ale do szpitala zajechałam dopiero koło 2.00. Wolałam w domku siedzieć ile się da.

Irmaa, postaram się jakąś fotkę wykombinować.:-)

hmmm...sama nie wiem juz czy gdzies pisalam czy nie ale wczoraj mloda byla na noc u Adama brata...wiec chata wolna...poszlismy spac chyba cos ok.05:00... No a teraz jestem sama w domu bo Adam postanowil mnie uszczesliwic i pijechal sobie z mala do rodzicow i beda tak ok.20:00...Na poczatku bylam troche zla bo mielismy isc na basen...no ale teraz ciesze sie cisza...Pospalam do 13:15 :-)
Zrobilam nawet sobie obiadek-hehe i teraz powrzucam troche fotek i lece rzucic sie do sypialni bo znowu spac mi sie chce...:baffled::-)

Cicha, na wątku kulinarnym zauważyłam, że masz już 36 tydzień i własnie miałam pisać, że ciąża donoszona! Ale niesamowicie szybko to minęło... A jak sie czujesz? Jak zdrówko? Jak Zosia? ;-)
Ja to się zastanawiam jak możesz nam dać znać, że się zaczęło, żebyśmy były na bieżąco:confused::-) Pamiętam jak dziś, jak Baśkę zaczął boleć brzuch a ta luzeczka jeszcze do nas pisała:-D

Kasia napewo dam znac jak dam rade tuz przed wyjsciem (jesli zlapie mnie w domu) - tak zeby mial kto za mnie kciuki trzymac;-):-) No ale jakby nie bylo jeszcze caly miesiac przede mna.

Pati fajnie Ci. Ja kaurat na odwrot sama z Julkiem ale przyzwyczajenie robi swoje i nie narzekam.

Fakt nie wiadomo kiedy zlecialo choc w koncowce to juz troche sie dluzy - no b i niewygodnie zaczyna byc - spodnie bciskaja, plaszczyk na styk itp. Oby dalej szybko poszlo a koncowka to juz wogole byla expresowa ;-):-)

reklama
Do góry