reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Jestem wkurzona bo próbowałam wrzucić zdjęcia przez picasse i nie daje rady. Cały czas wywala błąd połączenia z serwerem... Muszę chyba coś innego znaleźć:confused:

reklama
Aj Irmaa ja miałam ponad 300 zdjęć i przez fotosika szło wolno a co się okazało miałam wirusa. Sformatowałam kompa i dziś picassa śmiga:tak:Niedługo wrzucę kilka fotek

ja to swój wywale przez okno. Gdzie nie wchodzę error, bądź blokada a wdomu .... mąż okupuje sprżeta. Kupie chyba sobie jakiegos gratka.

A ja napisalam posta i wsnie sobie uswiadomilam, ze zaczynam 37 tydzien i za tydzien moge juz rodzic he, he...:-)

Cicha, na wątku kulinarnym zauważyłam, że masz już 36 tydzień i własnie miałam pisać, że ciąża donoszona! Ale niesamowicie szybko to minęło... A jak sie czujesz? Jak zdrówko? Jak Zosia? ;-)
Ja to się zastanawiam jak możesz nam dać znać, że się zaczęło, żebyśmy były na bieżąco:confused::-) Pamiętam jak dziś, jak Baśkę zaczął boleć brzuch a ta luzeczka jeszcze do nas pisała:-D

Cicha, w końcu marzec jutro mamy, a Ty marcówka jesteś.:-)
Dobrze Kasiu piszesz - musimy być na bieżąco.
Nim się obejrzymy, ja już będę miała dwójkę dzieci przy sobie (nadal to brzmi dla mnie abstrakcyjnie), a zaraz za mną Kasia.

reklama
O kurcze - normalnie sie wzruszam na samą myśl - o waszych dwójkach i na wspomnienie naszych pierworodnych....ja pisałam jak mi wody odeszły bo przy kompie mi odeszły ok 13 a dopiero o 19 do szpitala :):):):)

Do góry