reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusałko, to mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć coś tańszego i równie fajnego.

U nas dziś było raz słońce, raz śnieg - jak to w marcu.

reklama
U nas jak popadnie tzn. co drugi - trzreci dzien. Do mycia uzywam plynu Mustela i to jest specyfik 2 w jednym wiec zasadniczo szamponu juz nie powinnismy ale jak juz myjemy glowe pozadnie (bo w kapieli i tak Julek wlasciwie co wieczor ja moczy) to uzywamy Nivea dla dzieci.

a my różnie bo jak Karol nurkuje to i codziennie bo ma mokrą, ale teraz np od kilku dni nie...z założenia co 2-3 dni J&J ale w sumie to Lolo decyduje bo jak zmoczy głowę to wtedy myjemy :)

My myjemy wloski 2 razy w tygodniu ok. i uzywam plyn hippa... ten taki 2w 1

Ale chce teraz kupic jej typowy szampon...tylko nie wiem na jaki sie zdecydowac...Macie jakies rady?

My też tak 2 razy w tygodniu. A myjemy Oilatum - przy takich włoskach jak ma Miki to jest jak dotychczas pierwszy jego szampon:-D

A My mujemy Mustela 2 w 1 bo jak dotychczas żaden inny oprócz Hippa nam nie pasuje tzn wszystkie inne nas uczulaja. A poza tym to strasznie lubie zapach mustelki:-)

reklama
my używamy oliatum, staram się 2 razy w tygodniu, ale to nam różnie wychodzi bo Iza nadal nie lubi myć głowy i strasznie przy tym panikuje, zamówiłam to rondo do mycia głowy, mam nadzieję że na dniach przyjdzie:tak::dry::sorry2:

Do góry