reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja tez dzis cichaczem tu zerknełam:tak:...sie przywitac:tak:....ale kurcze wybiłam sie całkowicie.......nie wiem co sie dzieje:baffled:co u kogo i jak?:confused:ale bede miała zaległosci:shocked2:juz daawno nie czytałam...a zdjecia..och steskniłam sie..ale wciaz czasu brak:sorry2:

ja też już jestem, nadrabiam zaległości, była u mnie siostra , przyjechała z Anglii na 2 tygodnie to wieczorkami peplałyśmy sobie, dziś pojechała do babci to mam trochę czasu, a w niedzielę już wylatuje spowrotem do Anglii:-(

Pati trzymam kciuki , mam nadzieję że u Twojej mamy wszystko da się wyleczyć, buziaki kochana i dawaj znać jak się mama miewa:tak::-)

Ja jestem choc znow troche mnie malo bo naciagnelem siostre na tygodniowy urlop w Zurichu i od dzis szwedamy sie po miescie. Przyznam, ze sil mi nieco brak i wieczorem to juz tak zmachana jestem, ze tylko kapiel i wygodny fotel :-) Ale podczytuje i jak juz obejdziemy typowe atrakcje Zurichu to pewnie bede sie czesciej odzywac.

Sumka spostrzegawcza babka z Ciebie:-)

reklama
Fajnie macie ze tak sie z rodzinka na dluzej mozecie spotkac...Ja moich moze i widze czesciej ale zawsze na krotko...zazwyczaj w piatek wyjazd wieczorem ,a w niedziele wieczorem powrot....No i np.za tym ostatnim pobytem nawet nie bylo czasu na znajomych...Ale ja zazwyczaj robie tak ze jeden raz jestem mniej z rodzina za to poimprezuje ze znajomymi,a nastepny raz na odwrot...;-):-)

I dziekuje jeszcze raz za dobre slowo dla mymy :-)

Do góry