reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasia moj tez ma slabosc do sprzetu foto a szczegolnie kamer bo w umie kamera to podstawa w tym czym sie zajmuje ... +komputer naluralnie - no i co dobre wszystkie gadzety kupuje za firmowe pieniazki wiec ja sie tylko usmiecham i zgadzam:-):-) Zwlaszcza,ze czesc potem i tak konczy w domu albo uzywana jest przez nas:-)

He, he bylaby zgrana paczka;-):-)

A ja teraz zmienie temat bo wlasnie ogladam pisemko: World of Wellness z top spas itp. Mezulek wczoraj przywiozl i mowi, ze z mysla o mnie cala droge targal - a ja, ze zamiast targac dla mnie pisemko to powinien miejsce wybrac i tam mnie zabrac;-):-) wymigal sie stwierdzeniem, ze woli jak sam cos wybiore:-)
Ale wam powiem, ze nie jest tak zle bo w ramach ostatnich chwil przed powiekszeniem rodziny jedziemy w pietek do Belgii, zostawiamy Julka tesciom i zmykamy na weekend do Paryza. Nie ma to jak romans z ciezarna w miescie mody, szczuplych kobiet, champana i dobrego wina...;-):-) Mam nadzieje, ze bedzie milo i Julek bedzie u tesciow grzeczny:-)

Cicha trzeba przyznac ze z Twoim mezem nudzic sie nie mozna i swiata to zwiedzisz wiecej niz my tu wszystkie razem wziete :-)

Co do picia i jedzenia przy komputerze czy laptopie to moj Adam jest na to uczulony...On lubi miec swoj porzadek i nienawidzi jak cos sie klei...No i fakt faktem ma racje bo czasami cos tu podjadam i wleci mi miedzy klawidze jakis okruszek a potem nie dziala i rzucam wtedy miesem na lewo i prawo...Wtedy tylko slysze sama jestes winna...nowego nie kupie,najwyzej bedziesz siedziala bez...Wiec staram sie teraz szanowac...Chociaz nasze dziecko ma to gleboko gdzies..........:baffled:

Cicha, ale fajnie.:tak::tak:

Coś w tym jest z tymi ostatnimi chwilami przed nowym dzieciecym zamieszaniem, bo mój Marcin ostatnio proponował, żebyśmy Wojtka podrzucili rodzicom i gdzies pojechali, albo przynajmniej do jakiejś restauracji na kolację poszli. :-)

Mamoot sluchaj meza bo ma chlop racje!:-) Fakt potem przez kilka miesiecy bedzie troche chaotycznie romantycznie;-):-)

reklama
Do góry