reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia to lipa bo na twojego męża liczyłam najbardziej, a co do fotek mężowskich to jak to się mówi szewc bez butów chodzi, ale jak coś znajdę fajnego to wklęję, tylko że on raczej nie artysta, tylko reportażysta, no artysta swoją drogą też;-);-);-)

reklama
Basiu wszystkiego naj naj naj
A swoją drogą to jesteśmy rówieśniczki bo ja też w tym roku tyle kończę:tak:Tylko że ja w czerwcu:-)

Basiu wszystkiego naj naj naj i spełnienia wszystkich marzeń:-):-)

Kakaw dobrze pamiętasz mój małzonek nawet jezdzi choperem jest w tej kwestii nie do przegadania:-D a i zajmuje się sprowadzaniem takich sprzętów:-D i naprawianiem tez on to kocha:tak:

Basiu WSZYSTKIEGO CO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!

a ja dzis mam imieniny..na prezent(smieje sie)- nie mam co teraz liczyc..bo maz powiedział, zebym podsumowała loty- wykorzystane/niewykorzystane .:-D:-D:-D..

co do jedzenia i picia przy laptopach/komputerach - dla nas obojga to swieta zasada - ABSOLUTNIE! wrecz jak ktos u nas cos tam na naszym kompie..to az nas w zoładku mierzi..i zwracamy uwage:baffled:

i temat - gadzetów..moj maz kocha pasjonuje sie motoryzacja..poczawszy na samochodach..skonczywszy na motorach...Nawet garaz buduje 1/3 całego domu!!! i mówi, ze tu bedzie jego swiat..i az łapki zaciera..:confused:..pierwsze co sobie zazyczył - obowiazkowo kanał w garazu..co on tam bedzie robił?:-D

a wogole to nie pisałam Wam..troszke z p. arch przekształciłysmy znowu projekt..i bede miała o jeden balkkon wiecej..i zadaszenie nad tarasem..oraz jakies takie bajery przy schodach..Wczoraj wysłalam Adamowi te zmiany..za glowe sie złapał..ale uznał, ze generalnie zajeb...to wyglada i az sie rposi o te zmieny:-)

Basiu, urodzinowe uściski!!

Rusałko, a dla Ciebie imieniowe i życzę, żeby Wam się ta budowa dobrze udała.

Sumko, spytam dziś wieczorem małża, ale nie wiem, czy będzie umiał pomóc, bo od kiedy mamy nasz apatar, to się mniej interesuje nowościami. Choć niedawno doradzał swoim rodzicom w kupnie aparatu.

Dziewczyny dzięki za pamięć i życzenia.

Dorcia wszystkiego naj, naj, naj a zwłaszcza mniej stresów z kierownikiem i przemiłą panią architekt;-)

reklama
Dziewczyny wszystkiego najlepszego : zdrowka, usmiechu na twarzy i wielu milych chwil!
No i aby dzisiejszy dzien bardzo milo Wam uplynal:-)

Do góry