reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati super prezent. Jutro też czekam na taki:-D:-D. Może ktoś się postara:-)
Cicha, Mamoot nie opierajcie się długo;-). Bawcie się dobrze i tak trzymać.

A z drugiej strony ciekawa jestem co mój mężulek jutro wymyśli. Może chociaż kwiatka dostanę:blink:

reklama
Basiu zycze w takim razie Ci takiego albo i jeszcze lepszego:-)

No i 100 lat i duzoooo zdrowka i usmiechu...:tak::-)
To ile Ci jutro stuknie???? :-)

Pati super prezent wymysliliście.
Mojemu Markowi w tym roku stuka 40 latek i też zamierzam mu wymysleć jakąś niespodziankę, przyjęcie niespodzianka odpada bo bedzie się spodziewał :-D więc może mi coś podpowiecie. Najchętniej tobym go gdzieś porwała na weekend ale mój maż to strasznie stardne stworzenie i impreza bez znajomych to lipa.

A do was żon entuzjastów fotografi mam prosbę. Ponieważ Kubunio był uprzejmy rzucić moim aparatem tak że udało mu się rozwalić obiektyw, a w przyszły poniedziałek jadę do Zakopca potrzebuję na gwałt kupić jakąś fajną cyfrówkę. Zależy mi na tym żeby fajnie łapała ostrość na dzieci i generalnie osoby w ruchu. Może mi coś doradzą. Tylko zalerzy mi żeby to był zwykły kompakcik a nie lustrzanka. Mąż coprawda fotograf ale kompletnie się w tej kwestii nie zgadzamy więc jakby co to mam argumenty. ;-). Ja upatrzyłam sobie canona a720 is może jakieś opinie na tak lub nie?

Sumka jesli chodzi o aparaty to chyba duzo ci nie pomoge ja mam zwyklego kodaka ale ze zdjec jestenm zadowolona a wytrzymaly tez jest przy naszym diabelcu to chyba sto razy wyladowal na podlodze i o dziwo nic mu :szok: a lustrzanka mojego meza lezy w szafce ( a droga byla jak nie wiem ) tyle ze to lustrzanka zwykla nie cyfrowa ale zdjecia robi boskie tylko potem to wywolywanie

No a o prezentach mezow to nawet nie chce mi sie myslec moj teraz na jesien chce sobie kupic uwaga ...........choppera no walnelo mu juz calkiem :-D:-D:-D Tez musze sobie cos wymyslec odpowiedniego a co :-D
No i wspomnialam mu Sylwia ze twoj maz o ile czegos nie pokrecilam to sprowadza czy tez sprzedaje motory ?????????????????? Tak mi sie kojarzy ze kiedys pisalas ale moze sie myle ????? No i moja meza chce na niego namiary takze jesli mozesz to ....... jakis nr gg albo skypa do meza ;-)moze bedzie mial klienta :-D

Cicha, Mamootku, tacy mężowie to skarb:tak:
Cicha, wspaniałego wypoczynki i koniecznie zasyp nas potem fotkami - niech się mąż realizuje!;-)

Sumko, ja nie pomoge w kwestii aparatu, bo mój to taki samouk i rozeznania co do rynku nie ma - chyba że zapytałabyś się go co chciałby sobie kupic jakby miał dużo kasy:-D (na pewno lustrzankę cyfrowa jednak). Twój mąż jest fotografem??? Coś mi świta, że któraś faktycznie miała mężusia artystę... A możesz się pochwalic jakimiś jego fotkami?

reklama
Do góry