reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
u mnie dzis leniwie...rano bylismy w kosciele, pozniej obiadek, teraz A. pojechal do sis jej pomoc cos tam, i my zaraz podjedziemy(ja z dziecmi) ...w male odwiedzinki:-p(choc tam to dzieci sie wynudza:-D bo wrze jak na budowie;-)

a ja nie ze tajemnicza.. jutro opisze,. bpo teraz musze wlasnie jechac...

elegancko:)
wczoraj mialam gosci caly dzien ..ale dzis zaraz zawoze Klaudie do szkoly, obiad mam gotowy, uspie malego i wskakuje na bb...poopowiadam co nie co(miedzyczasei tylko musze powystawiac kilka rzeczy na gumtree- m.in. lozeczko Gracka,dzieci beda spac w jednym pokojy na lozku pietrowym)

Mamootku a jaki ogolny plan?my jeszcze w sumie planow zero....

Ja dostalam antybiotyk...Dzis w nocy znowu sie obudzilam i spac nie moglam przez bol gardla...od razu poszlam rano na kontole..gardlo zawalone..Ale u mnie to norma...miedzy listopadem a styczniem zawsze choruje na to samo...tak porzadnie...w tamtym roku mialam zawalone swieta...dopiero po sylwestrze po porocie poszlam do lekarza bo domowe sposoby i leki z apteki nie daly rady i potrzebny byl antybiotyk...takze mniejmy nadzieje ze limit wyczerpalam i swieta ,sylwester jak i moje urodziny beda w pelni zdrowe ;)

Zdrowia Pati!
Mamoot, chyba zawsze dla większej liczby osób jest ciężej coś zorganizować.
U nas była piekny dzień. Przynajmniej nie trzeba było sie kulić przy grobowcach

Pati zdrowka!
Mamoot- daj znac jak cos znajdziesz -pochwal sie szczegolami:)

My jeszcze planow tez nie mamy...

teraz ostatnio codziennie mam gosci, albo cos...mniej czasu dla samej siebie i kawki przy bb...moze dzis wieczorem sie uda...cykalam ostatniom sporo zdjec, chce powywolywac i przy okazji powklejac na bb i fb nowe,....

Kasiu, no własnie z roku na rok trudniej. Chętnych dużo, dzieci rosną.... :-)
Pati, plan ogólny jak co roku: zbieramy się z przyjaciółmi i jedziemy na jakieś za-dupie :-D Znalazłam jakąś fajna chałupę niedaleko Gizycka. Chyba jacys młodzi ludzie, bo mają małe dzieci. I konno bedzie można pojeździć. Czekam tylko na wycenę.

U nas zamieszanie, bo w niedzielę Chrzest Marysi. Trochę przygotowań, organizacji, sprzątania, coś trza będzie upichcić. A w sobote przyjeżdża do nas dodatkowo moje kuzynostwo z Krakowa (z dwójką dzieci). Będa u nas nocować, więc bedzie sajgon na maksa (ale sami chcielismy ;-) ). Marcin pojechał właśnie kupić materac :-D
W piątek za to przychodzi do nas moja kolezanka, która na kilka dni przyleciała z Brukseli. A jutro zapraszam moją przyjaciółkę do kina - z okazji urodzin.
Normalnie cyrk na kółkach :-D :-D

reklama
Do góry