reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No widzisz :)))
U mnie zeby okay...zrobil mi rentgena bo mam jakas plamke...jesli bedzie potrzeba plombowania zadzwonia...jesli nie to ma przyjsc za ok. 3/4 roku na kolejna kontrole...Dostalam pochwale ze mam zadbane zeby ;)

Wczoraj udało nam się zdobyc stara biblioteczkę. Udało sie zdobyć, bo po sąsiedzku było likwidowane mieszkanie po jakimś starym krawcu i wszystkie rzeczy szły na smietnik. Wyrwałam tą biblioteczkę zanim trafiła do śmieciarki. Były jeszcze piękne krzesła art-deco, ale sie spóźniłam. Ale biblioteczka jest :-)

Mamootk super :) szkoda ze nie wyhaczylas tych krzesel... takie meble maja dusze...lubie je u kogos :)

My dzis na 15:30 idziemy do mojej kolezanki cory na urodziny...robia w sali zabaw tam gdzie ja robilam ostatnie urodziny Noemi...Lazilysmy wczoraj po sklepach w poszukiwaniu prezentu...Mloda lubie barbie...ale kurde jeszcze nigdy nie bylam u nich w domu i nie wiem jakie zabawki ma...wiec poszlam do H&M i kupilam pizame :) do tego kilka drobiazogow i tyle...bedzie bezpieczniej ze nie dostanie tego samego ;) z reszta pewnie wszyscy przyjda z jakas zabawka znajac zycie...

ja tez u kogos takie klimatyczne, meble z przeszloscia lubie...
Noemi,Pati- milego dnia zycze!:-)
ja dzis po nocce zmulasto-bylismy na miescie na spacerku, cala familiada pieszo do centrum- kupilismy czapki, szaliki, pizamke dla Klaudii, a ja sobie troche kosmetykow..wrocilismy obiadek, drzemka i tv:) zaraz A,jedzie sis pomoc wniesc meble do domku, po drodze ma kupic czerwone winko ...wiec na wieczor filmik i red wine;-)

aaa dzis dostalam od rodzicow zestaw obiadowy(jeszcze nie widzialam) kupili mi na nowe mieszkanko;-)a to opowiem juz przy okazji na zamknietym:rofl2:

Mamootku, fajnie, że przynajmniej to udało się ocalić. U Was na pewno biblioteczka świetnie się wkomponuje:tak:
Rusia, ale jesteś tajemnicza :-)
U nas dziś było jakoś leniwie, ale po południu była kuzynka z rodziną i od razu było jak w ulu, albo gorzej, bo tak dzieciaki szalały

reklama
Pati, Rusia, no to macie takie meble do lubenia u mnie :-D

U nas tez dziś dużo sie działo, bo przed południem bylismy u mojej Babci, a wieczorem na imieninach u mojego bratanka Jasia. No i - jak u Kasi - szaleństwo. Tylko dwie najmłodsze dziewczynki - Marysia i Elżbietka - spokojniutkie jak zawsze :-) Reszta szaleństwo. Apogeum było, jak tuz przed naszym wyjściem Wojtek, Staś, Jaś i Basia zaczęli ryczeć jak niedźwiedzie :-D

Do góry