reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamootku jak tam wrażenia po chrzcinach? Marysia była spokojna?

Pati zdrówka!!! Ja właśnie przez chorobę się nie odzywałam. W zeszłym tygodniu byłam u rodziców. Przewiałam sobie zatoki. W życiu nic tak mnie nie bolało. O matko, myślałam,ze zejdę z tego świata. Moja głowa po prostu eksplodowała. Adam przyjechał w piątek a ja trupek. Dopiero przeszło mi w poniedziałek jak miałam zamiar udać się do lekarza. Bo ja niestety jestem na anty do wizyt u lekarzy, może dlatego, że z dziewczynami ciągle latam. No nie wiem. W każdym bądź razie nic mnie nie boli oprócz tego, ze ciągle jestem przeziębiona. Dziewczyny odpukać.

Fredka, u Mamootów dopiero będzie chrzest ;-)
Nie byłaś w końcu u lekarza? Fredka o siebie tez trzeba zadbac, bo jaki dzieciaki będą miały z Ciebie pożytek jak będziesz chora?

Kasiu właśnie próbuje się dodzwonić do ośrodka. O tym samym pomyślałam co napisałaś. Pójdę, bo jak coś się powikła to dopiero będzie numer.

co do chrzcin- w takim razie trzymam kciuki za spokój i odpowiedni nastrój.

Fredka, miałam dwa lata temu zapalenie zatok, próbowałam wyleczyć własnymi metodami, potem po konsultacji z lekarzem leczenie bez antybiotyku. W końcu do zapalenia doszła angina i dopiero po końskiej dawce antybiotyku sobie poszło. Więc sio do lekarza!!! ;-)

U nas mieszkanko wysprzątane, jutro szykujemy dalej, zakupy i takie tam :-)

elegancko Mamootek:)

ja wczoraj bawilam sie ....tak dobrze jak nie pamietam kiedy! pelen luz, bez dzieci, w sweitnym towarzystwie, do bialego rana...byly tance, hulance itd...;-)

Mamoot, jak udały się chrzciny?
Rusia, ja już nie mam siły na zabawy do białego rana:-p
Miło spędziliśmy dzisiejszy dzień. Znajomi do nas przyjechali, więc było wesoło. Za oknem cały czas bardzo ładna pogoda, więc depresja jesienna jak na razie nie dopada

reklama
Idę dzisiaj do lekarza. Będzie super. Dwoje dzieci i ja. Nie mam nawet możliwości gdziekolwiek ruszyć się bez dzieciaków. A głowa boli, zwłaszcza jak jestem na dworze i z rana jak wstaje. Powoli mam tego dosyć.

Do góry