reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A tak ogolnie to mam dzis drugi dzien laby...mloda wczoraj byla prosto z przedszkola zabrana na impreze urodzinowa do jednego z kolegow z przedszkola...byla jedyna dziewczynka ;-) ma tam az trzech adoratorow w tym przedszkolu...slodko jest jak np.jeden z nich mam dla Noemi juz z rana jej kapcie przygotowane :-)

A dzis idzie do drugiego kolegi...i tez dopiero o 18:00 ja odbieram :) potem chyba smigamy do tesciow... jak nie dzis to jutro...ale wolalabym jeszcze dzis...

sweet:-)

u Klaudii dzis jest fotograf...cyknal tez jej zdj. z Grackiem...szczerze....zero inicjatywy z jego(jej)- strony, zero energii...nie sadze by zdjecia byly dobre bylo cyk i dziekuje....:confused:...po zadalam pyt, czy teraz mam sie zadeklarowac czy kupie zdjecie pow., ze nie po jak zobacze efekty...oki....:happy2:

Fajnie wczoraj było. :-) Troche dawno niewidzianych znajomych spotkałam. No i nie ma jak spacer z mężem wieczorowa porą po mieście :-)

Wczoraj byłam z Isią na szczepieniu - raz tylko miaukneła. Dzielna dziewczyna! Waży 6950 g (poniżej 25 centyla) - drobna dziewczynka z niej, choc fałdki ma. ;-)

Słonko za oknem świeci, pogoda ładna, więc za chwilę lecę po chłopców do przedszkola i smigamy na Mazury na weekend. Paaaa!

Rusia u nas tak jest ze zdjęciami w przedszkolu - robią, ale nie musisz kupować. Właśnie ostatnio kupiłam zdjęcia: grupowe Olgi, Olga sama i kalendarz z jej zdjęciem. Bardzo ładne. Miki na zdjęciach nie był, bo był przeziębiony i nie chciał iść na chwilkę
Mamoot, no nie dziwię Wam sie, że na Mazury śmigacie - piękny weekend zapowiadają. Brawo dla Marysi:tak:

reklama
i u nas weekend byl w miare- slonecznie, az mroznie...
Sobota - Adam malowal kuchnie, pral dywany a ja z dziecmi bylam na placu zabaw, pozniej skoczylismy na zakupy i wieczorkiem piffkowalismy/winkowalismy;-)

a w niedziele rano male zakupy, pozniej bylismy w kosciele i po Adam - uznawany wsrod znajomych za pana zlota raczke, :baffled: robil objazdowke i zakladal/ustawial anteny satelitarne...(slowo, nie wiem czy jest cos czego moj A nie umie?...naprawde co kto nie wie jak zrobic to tel do Adama...

Do góry